Latest News

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Καλώς τον κι ας άργησε στο λιμάνι...


Άντε πάλι τα ίδια! 
Τι κακό συνήθειο κι αυτό να φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν...
σαν παράσιτο; 
Βλέπει κάποιους να ανταλλάσσουν απόψεις ή έστω να διαφωνούν, δεν μπορεί ν' αντισταθεί στον πειρασμό και πετάγατε να τους μαλώσει, λες και του το ζήτησε κανείς. 
Αυτό μπορεί να είναι συνήθεια και θα μπορούσε να το καταλάβει κάποιος καλοπροαίρετος, αλλά το κακό είναι ότι βλέπει και φαντάσματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μάλλον παίρνει παράδειγμα τον εαυτό του και κρίνει τους άλλους. 

Αν, λοιπόν, εξαιρέσει κανείς τους... δράκους- συμφωνούμε σ΄όλα τα υπόλοιπα για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, αφού τα ίδια έχουμε γράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις για τους λογιστές της ΚΟΔΕΠ. 
Υπενθυμίζεται πως η πρώτη ανάρτηση με τίτλο "Πως οι λογιστές της ΚΟΔΕΠ βρέθηκαν στη ΔΗΡΑΠ " έγινε στις 5 Νοεμβρίου (ΕΔΩ). 
Ακολούθησε η ανάρτηση με  τίτλο "Ιδού η απόφαση για τους δύο λογιστές της ΚΟΔΕΠ - Νόμιμα βρέθηκαν στη ΔΗΡΑΠ (ΕΓΓΡΑΦΟ) στις 17 Νοέμβρη (ΕΔΩ)
Για επίλογο έγινε η ανάρτηση με τίτλο "Αυτά είναι αστεία πράγματα και γελάει ο Πειραιάς" στις 22 Νοεμβρίου (ΕΔΩ)

Τώρα τι νόημα έχει να έρχεται κάποιος άλλος να επαναλάβει τις ίδιες απόψεις και μάλιστα καθυστερημένα, άκαιρα και κουτοπόνηρα; 

Γιατί για μας τουλάχιστον έχει κλείσει αυτή η ιστορία δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε κι άλλο 
Απλά γράψαμε πως οι δύο λογιστές βρέθηκαν από την ΚΟΔΕΠ στη ΔΗΡΑΠ, κάποιοι αμφισβήτησαν τα γραφόμενά μας και επανήλθαμε αναγκαστικά αποδεικνύοντας ότι εδώ δεν γράφεται κάτι τυχαία. Αυτό είναι όλο και τίποτα περισσότερο.

@ Όσο για τα υπονοούμενα να πούμε και παράσιτο και καθυστερημένο...