Latest News

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Αυτή είναι η χορεύτρια που έγινε το μακελειό - Κανονικά λειτουργεί το μπαρ στο Μικρολίμανο (ΕΙΚΟΝΑ)


Μικρολίμανο: Η χορεύτρια για την οποία έγινε το μακελειό
Το βράδυ της 22ας Νοεμβρίου θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη της. Η νεαρή Κωνσταντίνα μαζί με τη φίλη της έζησαν τον τρόμο...
στο Μικρολίμανο.
Οι δύο κοπέλες ήρθαν τετ α τετ με τον μακελάρη που παραλίγο να σκορπίσει τον θάνατο.
Η ίδια περιγράφει την συνάντηση της στο μαγαζί "Έτσι απλά Ελληνάδικο" στο οποίο εργάζεται ως χορεύτρια.

Ήταν τρεις το πρωί όταν ο Μπάκο πλησίασε τις δύο κοπέλες.
Η Κωνσταντίνα είχε κάνει την πρώτη εμφάνιση της και η φίλη της καθόταν μαζί της σε ένα τραπέζι.
"Ήταν μαζί με ακόμη δύο άτομα. Αρχικά , κάθισε σε μικρή απόσταση από εμάς. Δεν τον γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε στο τραπέζι μας, έκανε νεύμα στο γκαρσόνι να τον πλησιάσει και παρήγγειλε δύο ποτά για να μας κεράσει. Αρχικά νόμιζα πως επρόκειτο για κάποιον εργαζόμενο στο club", λέει η Κωνσταντίνα. Και συνεχίζει:
"Όταν ήρθαν τα ποτά, του είπα ευχαριστώ αλλά δεν πίνω. Ξεκίνησε να μας μιλάει, τόσο σε εμένα όσο και στη φίλη μου. Δεν του έδινα σημασία. Τον κρατούσα σε απόσταση. Το ίδιο και η φίλη μου στην οποία μιλούσε περισσότερο. Παρέμεινε στο τραπέζι μας για λίγη ώρα και στη συνέχεια γύρισε στους φίλους του. Δεν τσακωθήκαμε μαζί του".
Μία ώρα μετά, άρχισε το μακελειό...
Στη συνέχεια, η νεαρή χορεύτρια δηλώνει:
"Έπρεπε να ετοιμαστώ για τη δεύτερη εμφάνιση μου. Πήγα σε έναν χώρο που βρίσκεται πίσω από την κουζίνα του καταστήματος για να βάλω τα ρούχα της δουλειάς".
Οι δύο φίλοι του μακελάρη προσπαθούσαν να τον πάρουν από το club και να φύγουν. Ο ίδιος όμως ήταν ανένδοτος και αποφάσισε τελικά να φύγει μόνος του και να γυρίσει με το καλάσνικοφ στα χέρια.
Οι σφαίρες του πολυβόλου άρχισαν να γαζώνουν το κατάστημα τραυματίζοντας 15 άτομα.
Η 24χρονη Κωνσταντίνα και η φίλη της πανικοβλήθηκαν:
"Βρισκόμουν στον χώρο που άλλαζα, όταν είδα τη φίλη μου να μπαίνει έντρομη. Μείναμε εκεί. Βγήκαμε όταν τελείωσε το περιστατικό. Ο κόσμος ήταν τρομαγμένος, ενώ αμέσως στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα για να παραλάβουν τραυματίες.
Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Μάθαμε ότι εκείνος που πυροβολούσε ήταν αυτός ο άνθρωπος που λίγο πριν μας μιλούσε", καταλήγει η Κωνσταντίνα.


Λειτουργεί το μπαρ που γάζωσε ο Αλβανός πιστολέρο

Στους κανονικούς του ρυθμούς επανήλθε το μπαρ που γάζωσε πριν από μία εβδομάδα ο 32χρονος Αλβανός πιστολέρο Αρμπέρ Μπάκο.
Η ανακοίνωση του μαγαζιού:
"Η διεύθυνση και το προσωπικό του μαγαζιού εκφράζουν την θλίψη και την συμπαράσταση τους για το τραγικό γεγονός που διαδραματίστηκε την Παρασκευή το βράδυ στο κατάστημά μας.
Το εν λόγω συμβάν τελέστηκε από ένα άτομο που σύμφωνα με τις δηλώσεις της αστυνομίας πρόκειται για σεσημασμένο, ψυχασθενή, παράφρων, ναρκομανή, το οποίο έχει επανειλημμένα προβεί σε τέτοιες πράξεις σε βάρος και άλλων καταστημάτων και έχει πυροβολήσει και αστυνομικούς.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ένα τέτοιο συμβάν θα μπορούσε να διαδραματιστεί από τον προ αναφερόμενο σε οποιαδήποτε κατάστημα άνευ εξαιρέσεως. Θέλοντας να προσφέρουμε την βοήθειά μας, κάνουμε έκκληση στους φίλους μας την Παρασκευή 28/11 και το Σάββατο 29/11 το βράδυ να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο μαγαζί ώστε όλα τα έσοδα να διατεθούν στους φίλους μας που τραυματίστηκαν".