Latest News

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Μέτωπο Αλαφούζου, Σαββίδη και Μελισσανίδη κατά Μαρινάκη και Ολυμπιακού

giannis-alafouzos-ivan-savvidis-570Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των παραγόντων στο ελληνικό ποδόσφαιρο που πυροδοτήθηκε με αφορμή την διαιτησία στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού...
στην Τρίπολη. 
Οι «πράσινοι» μετά από τα όσα είδαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός ξεκίνησαν επαφές με τις υπόλοιπες ομάδες για να οργανώσουν τις αντιδράσεις τους για τις διαιτητικές αποφάσεις του...
Ηλία Σπάθα. Έξαλλοι και στον ΠΑΟΚ από την διαιτησία στην Τρίπολη. Στις εικασίες των αθλητικών ιστοσελίδων ρίχνουν τα «κατηγορώ» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού έδειχναν εξοργισμένοι με τις διαιτητικές αποφάσεις του Ηλία Σπάθα, αν και δεν τους προξένησε καμία απολύτως εντύπωση, καθώς στο Τριφύλλι φώναζαν από την αρχή της εβδομάδας για τον, εν λόγω, διαιτητή. Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρώτο κιόλας 45λεπτο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν σε επαφές με τις άλλες ομάδες για να οργανώσουν τις αντιδράσεις τους.
Πάντως, στο Τριφύλλι δεν φαίνεται να κάνουν βιαστικές κινήσεις καθώς ό, τι ήταν να κάνουν το έχουν κάνει και ό, τι ήταν να πουν το έχουν πει. Το κύριο τους μέλημα είναι να οργανωθούν με τις υπόλοιπες ΠΑΕ που δεν θέλουν να βλέπουν άλλο σφαγιαστικές διαιτησίες για να ταρακουνηθεί το σύστημα, όπως δήλωναν κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει τέτοιο πράγμα χωρίς ίχνος ντροπής»
Οργή υπήρχε, υπάρχει και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παρότι το αποτέλεσμα, βαθμολογικά, ευνοεί τον Δικέφαλο του Βορρά. Τόσο ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όσο και ο Ζήσης Βρύζας ήταν αηδιασμένοι από αυτό που έβλεπαν και είναι διατεθειμένοι να φτάσουν το θέμα στα άκρα καθώς θεωρούν πως το ποτήρι ξεχείλισε.
Οι διοικητικοί ηγέτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σύμφωνοι με τον Παναθηναϊκό πως πρέπει να υπάρξει ομαδική αντίδραση από όλους, ενώ την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος Αγγελίδης τόνιζε: «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει τέτοιο πράγμα χωρίς ίχνος ντροπής. Αυτά που γίνανε στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης ο Τύπος θα τα γράψει;».
Βέβαια άμεσα ενδιαφερόμενη είναι και η ΑΕΚ, που μπορεί να αγωνίζεται στην Football League, όμως κατά 99% τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στη Super League και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να γίνει «θύμα» σφαγιαστικής διαιτησίας και αν αποφασίσει να λάβει μέρος στις αντιδράσεις θα τεθεί υπέρ του Γιάννης Αλαφούζου και του Ιβάν Σαββίδη.
«Εικασίες των ΜΜΕ»
Στον Ολυμπιακό έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και επικεντρώνονται στο παιχνίδι με την Γιουβέντους. Δεν ανησυχούν για την «λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη καθώς θεωρούν πως έχουν μπροστά τους πάρα πολύ χρόνο για ανατρέψουν την κατάσταση. Σε ό, τι αφορά τα παράπονα του Αστέρα Τρίπολης, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αναφέρουν πως επίσημα ο Αστέρας δεν έχει εκφράσει κανένα απολύτως παράπονο και όλα είναι... λόγια των αθλητικών ιστοσελίδων. Ενώ για την αποβολή του Μάσα, οι πρωταθλητές Ελλάδος ισχυρίζονται πως ήταν σωστή η δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα που αντίκρισε από τον Ηλία Σπάθα.