Latest News

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

To μπάχαλο στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά


Ένα απίστευτο μπάχαλο έγινε χθες στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά μετά την αντιπαράθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο για τα οικονομικά και...


το κομπολόι.

Λίγη ώρα αργότερα, αντιδήμαρχος  έκανε κριτική στην προηγούμενη δημοτική αρχή, αφήνοντας αιχμές για την κατάσταση στα ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά.
Τι το ήθελε;
Αμέσως πήρε το λόγο δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας που είχε διατελέσει τελευταία υπεύθυνη στα ΚΑΠΗ. Σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να μιλάει για αρκετή  ώρα για το έργο της στα ΚΑΠΗ. 
Ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα με την ίδια να φωνάζει πως "δεν μπορούμε τα ισοπεδώνουμε όλα" (δις). 
Μάταια ο πρόεδρος της Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Δαβάκης προσπαθούσε να την ηρεμήσει, λέγοντας "μην μου διαλύεται τη συνεδρίαση" (δις)!
Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, καθώς ο πρόεδρος και η δημοτική σύμβουλος μιλούσαν ταυτόχρονα από τα μικρόφωνα.

Μάλιστα, άλλος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας προέτρεψε τον πρόεδρο να χρησιμοποιήσει το ειδικό μηχάνημα που κλείνει τον ήχο από το μικρόφωνο, λέγοντας " γι' αυτό δώσαμε 8.000 ευρώ ..."!

Μιλάμε για απίστευτο μπάχαλο...