Latest News

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ο Αμπιντάλ (δεν) επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα...

eric-abidal-olympiakos-570
Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα για να αναλάβει πόστο στην ομάδα και συγκεκριμένα στις ακαδημίες των...

Καταλανών.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «El Mundo Deportivo», η οποία στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει: «Ο Αμιπντάλ γυρίζει στην Μπάρτσα. Ο ποδοσφαιριστής και ο μπλαουγκράνα σύλλογος ήρθαν σε συμφωνία για την ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών. Ο Ερίκ έχει πάρει την απόφαση και αυτή θα τεθεί σε ισχύ όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο».
Ο πρώην Γάλλος διεθνής αναμένεται να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και η... συμφωνία έγινε μέσω του Κάρλς Πουγιόλ, ο οποίος έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο και έχει αναλάβει πόστο στην ομάδα. Οι Καταλανοί από την πλευρά τους έχουν μετανιώσει για το λάθος που έκαναν όταν τον άφησαν να φύγει και αυτό το λάθος θέλουν να το διορθώσουν.
abidal-mundo-deportivo-570
Το ιστορικό των δημοσιευμάτων για Αμπιντάλ
Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται ότι ο Αμπιντάλ θα σταματήσει το ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Έχει γραφτεί από ισπανικά μέσα, όπως την ισπανική ιστοσελίδα «Sport», η οποία ανέφερε πως ο Αμπιντάλ δεν είναι σε θέση να συνεχίσει ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Θέλει να σταματήσει να αγωνίζεται και μπορεί ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Μίτσελ να τον εμπιστεύεται, όμως εκείνος έχει άλλο πλάνο στο μυαλό του.
Άλλωστε οι Πειραιώτες δεν απέκτησαν τον Αμπιντάλ για να αναγεννηθεί στον Ολυμπιακό. Γνώριζαν στην ομάδα πως δεν μπορεί να αγωνιστεί για περισσότερο από έναν χρόνο, ωστόσο στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδος θέλουν να τον κρατήσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν.
Η απάντηση του Αμπιντάλ
Ο ίδιος, ο ποδοσφαιριστής είναι αγαπητός στην Μπαρτσελόνα και την αγαπάει και ο ίδιος καθώς στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του όλοι οι παράγοντες της ομάδας ήταν κοντά του. Παρόλα αυτά, θέλησε να δώσει μια απάντηση στα δημοσιεύματα που τον «στέλνουν» στην Βαρκελώνη. Ο Γάλλος αμυντικός του Ολυμπιακού, μέσω twitter είχε υποστηρίξει πως είναι παίκτης του Ολυμπιακού και ότι δεν έχει κάτι να ανακοινώσει σε σχέση με τα όσα γράφονται για το μέλλον του.