Latest News

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η Καίτη Φίνου και οι απιστίες του Στάθη Ψάλτη : ¨Έφαγα το κέρατο της ζωής μου..."

Η Καίτη Φίνου μίλησε για τις απιστίες του Στάθη Ψάλτη, όταν ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια τη δεκαετία...
του ΄80.
Στην εκπομπή Join Us και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη η Καίτη Φίνου, όπου μίλησε σχεδόν για τα πάντα. Αποκάλυψε ότι είναι 56 ετών και περιέγραψε τη ζωή της σήμερα, στο Σπίτι του Ηθοποιού όπου μένει το τελευταίο διάστημα. Φυσικά, μίλησε και για τη θυελλώδη της σχέση με τον Στάθη Ψάλτη: 
"Ήταν πάθος με τον Στάθη... Όταν τον γνώρισα ήταν 32 χρονών, ήταν πολύ φυσιολογικό να πέσουν όλες οι γυναίκες επάνω του. Έφαγα το κέρατο της ζωής μου. Πολλές φορές τον είχα πιάσει. Και να φιλιέται και με χορεύτριες. Εγώ ήμουν η επίσημη αγαπημένη" .
 Συνέχισε, λέγοντας "Μας πήγαινε η ζωή. Έπρεπε να κάνουμε αυτή την ταινία μαζί, να ξυπνήσουμε μαζί από αυτό το σπίτι που μέναμε, ενώ το πάθος πια είχε τελειώσει στο πρώτο χρόνο σχεδόν. 
Ώσπου έφτασε κάποια στιγμή που κατάλαβα πως κι εγώ θέλω να ερωτευτώ ξανά στη ζωή μου και ο Στάθης αφού ούτως ή άλλως κάνει τη ζωή του. Όμως καταλήξαμε να είμαστε μαζί 5,5 χρόνια γιατί αρρώστησε η μητέρα μου. Δεν χωρούσα να περάσω από την πόρτα από το κέρατο αλλά τώρα τον δικαιολογώ απόλυτα. 
Από τα 40 μου και μετά κατάλαβα ότι θα ήταν ηλίθιος αν δεν πήγαινε με άλλες. Όλες οι γυναίκες τον κυνηγούσαν και ήταν ένας νέος άνθρωπος  στα 32 που έκανε επιτυχία ". 
Δήλωσε μάλιστα πως είναι μόνη από την ηλικία των 40, ενώ μίλησε ακόμα και για τη λάθος εντύπωση που επικρατεί για τα υψηλά κασέ της δεκαετίας του 80, διευκρινίζοντας "η δεκαετία του '80 δεν ήταν έτσι όπως τη νομίζει ο κόσμος. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα αγοράσει σπίτι. Τότε ήταν οι κωμικοί που παίρναν τα λεφτά. Αν ένας κωμικός έπαιρνε 5 εκτομμύρια δραχμές, το αμέσως επόμενο κασέ ήταν 500 χιλιάδες, το δικό μου. Στις 500 χιλιάδες εγώ έπρεπε να πάρω τα ρούχα της ταινίας, να πληρώνω το σπίτι μου, το ενοίκιο μου κλπ. Δεν θα μέναν".