Latest News

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ποιος γνωστός Έλληνας αθλητής έκλεβε βίντεο από φοιτήτριες και τα δημοσίευε σε πορνοσάιτ

Γνωστός αθλητής έκλεβε βίντεο από φοιτήτριες και τα δημοσίευε σε πορνοσάιτ
Ο Έλληνας πρωταθλητής, συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι έχει παγιδεύσει τους υπολογιστές περισσότερων από 100 φοιτητριών από τις οποίες είχε υφαρπάξει φωτογραφίες του και ερωτικά βίντεο τα οποία είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά σάιτ...
του εξωτερικού.
Αυτή την ώρα γίνεται αγώνας δρόμου από τους στυνομικούς για να διαπιστώσουν σε ποιά σαιτ τις έχει ανεβάσει έτσι ώστε οι άνδρες του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να τα μπλοκάρουν.
Ο έλληνας πρωταθλητής παγίδευε παγίδευε τα θύματά του μέσω Facebook. Εμφανιζόταν στις φοιτήτριες ως μεταπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Πειραιά ο οποίος υποτίθεται ότι είχε φτιάξει ένα δυνατό antivirus, πάνω στο οποίο υποτίθεται ότι έκανε την εργασία του.
Οι φοιτήτριες έπεφταν στην παγίδα και πιστεύοντας ότι έχουν να κάνουν με έναν συμφοιτητή τους του έδιναν πρόσβαση στους υπολογιστές τους. Εκείνος, ξεψάχνιζε στην κυριολεξία τον υπολογιστή και έβρισκε τα αρχεία τους και στην συνέχεια τους άρπαζε τα ερωτικά βίντεο και τις προσωπικές τους φωτογραφίες.
Μέχρι αυτή την ώρα από την εξερεύνηση που έχει γίνει στον υπολογιστή του έχεουν βρεθεί και έχουν κατασχεθεί πάνω από 100.000 αρχεία με φωτογραφίες και βίντεο των νεαρών κοριτσιών.
Ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει δεχθεί δεκάδες καταγγελίες και περιμένουν ότι με την δημοσιοποίηση του θέματος οι καταγγελίες θα πάρουν την μορφή χιονοστιβάδας.
Εντός της ημέρας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.