Latest News

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυμναστής «σέρνει» μαθήτρια που αρνήθηκε να κολυμπήσει και την πετά στην πισίνα [βίντεο]

Γυμναστής «σέρνει» μαθήτρια που αρνήθηκε να κολυμπήσει και την πετά στην πισίνα [βίντεο]
Σοβαρές κατηγορίες έχει να αντιμετωπίσει ένας καθηγητής γυμναστικής, ο οποίος λειτούργησε με άκρως βίαιο και αντιπαιδαγωγικό τρόπο όταν 14χρονη μαθήτρια αρνήθηκε να κολυμπήσει στην πισίνα του σχολείο γιατί δεν ήθελε να βρέξει τα μαλλιά της. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ο Πίτερσον από την Καλιφόρνια έγδυσε κυριολεκτικά τη μαθήτρια και ξεκίνησε να την τραβά από τα χέρια και τα πόδια, σέρνοντας την προς την πισίνα και κάνοντάς τη ρεζίλι. Τα πλάνα είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς ένας από τους συμμαθητές της κοπέλας κατέγραψε το συμβάν με το κινητό του τηλέφωνο.Η 14χρονη μαθήτρια υποστήριξε πως είχε φτιάξει τα μαλλιά της το πρωί διότι το βράδυ έπρεπε κάπου να πάει με την οικογένειά της και δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στο μάθημα της γυμναστικής. Ο γυμναστής Ντάνι Πίτερσον, βρήκε «φτηνές» τις δικαιολογίες της μικρής και αποφάσισε να της δώσει ένα μάθημα μπροστά στους έκπληκτους συμμαθητές της.
Η κοπέλα που θέλησε να μείνει ανώνυμη, υποστηρίζει: «Ντράπηκα τόσο πολύ που όλο αυτό συνέβη μπροστά στα μάτια των συμμαθητών μου. Δεν ήθελα ούτε να με αγγίξει αυτός ο άνθρωπος». Η μητέρα της μαθήτριας, Σούζι Γκαρσία δήλωσε μετά το συμβάν που έλαβε χώρα τον περασμένο Αύγουστο: «Όταν στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο δεν περιμένεις να έχει αυτή τη μεταχείριση», τονίζοντας μάλιστα πως η κόρη της υπέστη σοβαρά τραύματα.
Ο γυμναστής, ο οποίος βρισκόταν στο συγκεκριμένο σχολείο για πάνω από δέκα χρόνια, αμέσως μετά το συμβάν βγήκε σε άδεια, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίας για σωματικές βλάβες ανηλίκου.