Latest News

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο κέντρο που εμφανίζονται Θεοδωρίδου – Θεοφάνους

theodoridou-theofanous-570
Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Παντελής Καναράκης εδώ και τρεις βδομάδες έχουν ξεκινήσει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο...

Φως. 
Μάλιστα, όπως διατείνονταν οι ίδιοι το μαγαζί γέμιζε κάθε φορά, ακόμα και στις παραστάσεις του μεσημεριού της Κυριακής. Είχαμε δει και ρεπορτάζ εις διπλούν από το MEGA Με Μία για την επιτυχία του.
Το πρωί της Κυριακής όμως το Φως έκλεισε ύστερα από έλεγχου της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας που έκανε ντου στο μαγαζί και το βρήκε να λειτουργεί χωρίς την άδεια από την αρμόδια Αρχή για την παροχή υπηρεσιών προβολής και διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Ο υπεύθυνος του καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Βουτάδων 6, συνελήφθη και έμεινε υπό κράτηση όλο το Σαββατοκύριακο.
Εκτός από την άδεια, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οκτώ από τους εργαζόμενους δεν αναγράφονταν στους Πίνακες Προσωπικού (ανασφάλιστη εργασία), κατά παράβαση της εργατικής - ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Για τα αποτελέσματα του ελέγχου θα ενημερωθεί το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), προκειμένου να επιβληθούν οι ανάλογες διοικητικές κυρώσεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.