Latest News

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Τι δουλειά έχει η αλεπού Γιάννα στο παζάρι; - Η Αγγελοπούλου στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή [εικόνες & βίντεο]
Φορώντας ένα λευκό κοντό jumpsuit προσήλθε γύρω στις 11 το πρωί στη Βουλή η Γιάννα Αγγελοπούλου, προκειμένου να συναντήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ...
Αλέξη Τσίπρα.
Τρεις εβδομάδες μετά την συνέντευξή της, στην οποία δήλωνε «αντισυστημική» και «έτοιμη να ψηφίσει το νέο», η «σιδηρά κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων συναντά τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το ετήσιο συνέδριο του ιδρύματος Clinton Global Initiative.
Η κυρία Αγγελοπούλου είχε επίσης συνάντηση με τον πρωθυπουργό την περασμένη Τετάρτη, ενημερώνοντάς τον για την απόφαση του ιδρύματος Κλίντον -στο οποίο και συμμετέχει- να διεξαχθεί ειδικό συνέδριο για τον ευρωπαϊκό Νότο στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2015.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με το iefimerida.gr,  οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται φειδωλοί και αρκούνται μόνο στο να σχολιάσουν ότι «είδε και τον πρωθυπουργό, έτσι θα δει και τον κ. Τσίπρα με αφορμή το συνέδριο».
Στο τελευταίο θα συμμετάσχουν προσωπικότητες με διεθνή επιρροή, θα αναζητηθούν και θα αναληφθούν στοχευμένες δεσμεύσεις για αναπτυξιακές και κοινωνικές πρωτοβουλίες στη χώρα και θα γίνει ανάλυση και για τα ζητήματα που απασχολούν ευρύτερα τον ευρωπαϊκό Νότο.
Η κα Γιάννα Αγγελοπούλου κατά την αποχώρησή της από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα είπε στους δημοσιογράφους πως ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συνέδριο του Clinton Global Initiative που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2015.