Latest News

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τι έγινε ο διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο Πειραιά...

Αν κάποτε δοθούν τα 
στοιχεία για τους "ανίκανους και απατεώνες" του Βαγγέλη Μαρινάκη, 
τότε καλό είναι να συμπεριληφθούν και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από τον διαχειριστικό έλεγχο στο...
Δήμο Πειραιά.

Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε πως εδώ και 20 μήνες είχε ξεκινήσει ο διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο Πειραιά και ακόμα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για τα πεπραγμένα (2002 -2010). 
Οι ελεγκτές δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν - λέει- το έργο τους επί θητείας Βασίλης Μιχαλολιάκου και το μπαλάκι του διαχειριστικού έλεγχου πέρασε πλέον στη νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη. 

Για καλύτερη ενημέρωση για το διαχειριστικό έλεγχο, μπορείτε να δείτε το χρονικό μέσα από αναρτήσεις του "Reportaz Net"

Ήταν 26 Μαρτίου 2013, όταν ξεκίνησε πανηγυρικά ο διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο Περιαιά (ΕΔΩ)O διαχειριστικός έλεγχος διενεργήθηκε με καθυστέρηση δύο ολόκληρα χρόνια (ΕΔΩ). Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έβρισκε διάφορες προφάσεις και δικαιολογίες για να τον καθυστερήσει (ασυννενοησία με την κυβέρνηση, έλλειψη οικονομικών πόρων κ.τ.λ.) (ΕΔΩ)
Όταν πλέον εξαγγέλθηκε η διενέργειά του,(ΕΔΩ) ο πρώην δήμαρχος είχε δηλώσει ότι το πόρισμα θα ολοκληρωθεί  σε τρείς μήνες  (ΕΔΩ). Μάλιστα, έλεγε πως τα αποτελέσματα του ελέγχου θα δοθούν στη δημοσιότητα.(ΕΔΩ)

@ Τι έγινε, λοιπόν, με  το διαχειριστικό έλεγχο στο Δήμο Πειραιά; 

Μήπως αν υπάρχουν κάποια στοιχεία μήπως θα ήταν καλό να δοθούν στη δημοσιότητα μαζί με εκείνα για τους ανίκανους και απατεώνες του Βαγγέλη Μαρινάκη...