Latest News

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Η ερωτική εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη : "Αυτή είναι η πρώτη φορά που έκανα σεξ..."

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια της, αλλά τώρα τελευταία δεν έχει αφήσει τίποτα που να μην βγάλει...
στη φόρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό PEOPLE και αποκάλυψε πως έκανε σeξ στα 17 της όταν πήγαινε τρίτη λυκείου: «Με εκείνο το αγόρι ήμασταν καιρό μαζί και ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος. Με τις εμπειρίες που έχω σήμερα και με αυτά που είδαν τα μάτια μου μετά, μπορώ να σου πω πως σαν εμπειρία ήταν 'πιο αδιάφορη πεθαίνεις' ».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Ελεονώρα Μελέτη είχε δηλώσει: «Απωθημένο μου είναι να κάνω one night stand». 
Με αφορμή αυτή τη δήλωση η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Δεν ξεκινάω με την προοπτική να κάνω one night stand ή σοβαρή σχέση. Πάντα υπήρχε δεύτερη και τρίτη φορά. Προφανώς, κάτι κάνω καλά και δε μένει μόνο στην πρώτη...».

Όσο για το πως καταφέρνει, ενώ φαίνεται συντηρητική στις επιλογές της, να είναι παρ'όλα αυτά ανοιχτόμυαλη η Ελεονώρα Μελέτη είπε:
 «Έχει να κάνει καθαρά με τις προσωπικές επιλογές μου. Μάλιστα το θέμα με το one night stand το είχα συζητήσει και με την ψυχολόγο μου, μήπως φταίει κάτι σε μένα. Ξέρεις, όμως, κάτι; Δε μου αρέσει να χάνω τον έλεγχο. Είμαι control freak. Ακόμα και μεθυσμένη, ξέρω πάρα πολύ καλά μέχρι που μπορώ να φτάσω. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάω με τις φίλες μου σε ένα μπαρ, θα γκομενίσω και θα φύγω με γκόμενο. Στη ζωή μου έχω βγει, έχω μεθύσει, έχω φλερτάρει, έχω χορτάσει. Δεν έχω απωθημένα».