Latest News

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Στη Δραπετσώνα ξεσηκώθηκαν για τα Λιπάσματα- Θέλουν πράσινο και όχι διυλιστήρια (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Συγκέντρωση στο πρώην δημαρχείο Δραπετσώνας και πορεία στο παλαιό εργοστάσιο Λιπασμάτων, έκαναν σήμερα κάτοικοι και φορείς της περιοχής διεκδικώντας να γίνει ανάπλαση και...

χώρος πρασίνου.

Στη συγκέντρωση 
μαζεύτηκαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των οικονομικά ισχυρών να μετατρέψουν ξανά την πόλη μας σε βιομηχανική χαβούζα.  
Κρατώντας πλακάτ και πανό οι συγκεντρωμένοι έστειλαν το μήνυμα τους στην κυβέρνηση,  ώστε να μην λειτουργήσει καμία ρυπογόνος βιομηχανία  στην περιοχή και απαίτησαν από τους βουλευτές, τον δήμαρχο, τον αντίπεριφερειάρχη, τους περιφερειακούς συμβούλους που ήταν παρόντες να αναλάβουν τις δικές τους πρωτοβουλίες για το θέμα.


Επιπλέον ο δήμος πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε μέσα στο Νοέμβρη με πιθανότερη ημερομηνία στις 24 Νοεμβρίου να γίνει ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να καθοριστεί το επίπεδο των πρωτοβουλιών και των δράσεων από εδώ και πέρα με τελικό στόχο την κατάργηση, όλων των φωτογραφικών ρυθμίσεων και νομοθετημάτων που έχουν ψηφιστεί και διευκολύνουν τη λειτουργία βιομηχανιών και ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ στην περιοχή κάνοντας την νέα χαβούζα.