Latest News

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Μήπως να σηκώσουν τα χέρια ψηλά...

Αν και δείχνει να έχει ξεχαστεί η δήλωση-βόμβα του Βαγγέλη Μαρινάκη περί ανίκανους και απατεώνες στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, ωστόσο δεν λείπουν οι συζητήσεις στα πηγαδάκια πέριξ της...

πλατείας Κοραή.

Οι καλές γλώσσες λένε ότι ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορεί να είπε τέτοιες βαριές κουβέντες στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, χωρίς να έχει υπόψη του συγκεκριμένα στοιχεία.
(Λέμε στοιχεία γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι στηρίχθηκε μόνο σε φήμες και λόγια διαφόρων καλοθελητών, κοινώς ρουφιάνων που υπάρχουν κάτω στο λιμάνι...)

Απλά να θυμίσουμε ότι εκείνη την ώρα στο δημοτικό συμβούλιο γινόταν συζήτηση για ένα υπηρεσιακό έγγραφο που είχε δώσει ο πρώην δήμαρχος στον Γιάννη Μώραλη στα τέλη Αυγούστου και εμφάνιζε ότι τα ταμεία θα έχουν πλεόνασμα χιλιάδων ευρώ στο τέλος του έτους. Αντίθετα, ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μώραλης έλεγε ότι μόλις ανέλαβε στις αρχές Σεπτεμβρίου η ίδια υπηρεσία του Δήμου του έδωσε έγγραφο που διαπίστωνε ότι θα υπάρχει τρύπα εκατομμυρίων ευρώ έως το τέλος του 2014.

Ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης  δεν φάνηκε ότι εννοούσε μόνο κάτι τέτοιο όταν μιλούσε για "ανίκανους και απατεώνες" μέσα στην αίθουσα, αλλά αυτό μπορεί να το εξηγήσει ο ίδιος...

@ Εκτός κι αν περιμένουμε μήπως οι "ανίκανοι και απατεώνες" σηκώσουν μόνοι τους τα χέρια ψηλά...