Latest News

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Άφαντος ο δολοφόνος δύο γυναικών που απέδρασε από τις φυλακές (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφαντος ο δολοφόνος δύο γυναικών που απέδρασε από τις φυλακέςΆφαντος παραμένει ο βαρυποινίτης Σπύρος Καββαδίας ο οποίος πήρε 9ημερη άδεια από τις αγροτικές φυλακές της Αγυιάς Χανίων και δεν...
επέστρεψε ποτέ.
Ο Σπύρος Καββαδίας έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του Τάνιας Χαριτοπούλο το 1988 το πτώμα της οποίας δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα ενώ τον βαραίνει και μια ακόμη δολοφονία πρώην φίλης του στην Ελβετία.
Η Αγγελική Νικολούλη είχε καταφέρει να του μιλήσει μέσα στις φυλακές της Θεσσαλονίκης. Οι αντιφάσεις, το εγκληματικό του προφίλ και η έλλειψη συμπόνιας για τις δύο γυναίκες που σκότωσε, προκάλεσαν εντύπωση. Ο Καββαδίας δεν ομολόγησε ποτέ τους φόνους που διέπραξε. Το πρώτο δικαστήριο τον αθώωσε αλλά το δεύτερο που οδηγήθηκε μετά από έφεση του Εισαγγελέα, τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη...
Τα ίχνη του δραπέτη Σπύρου Καββαδία ακολουθεί το «Τούνελ».
Πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, οδήγησαν στο κρησφύγετο του.
Το «Τούνελ» κατάφερε να βρει τον άνθρωπο που του παραχώρησε το σπίτι στην πλατεία Κολλιάτσου, στην Αθήνα.
Ισχυρίστηκε ότι του είχε δώσει τα κλειδιά του διαμερίσματος του για να μένει εκεί στις άδειες του. Στην τελευταία, αρχές Σεπτέμβρη ο Καββαδίας τον ενημέρωσε ότι βρισκόταν στην Αθήνα και θα έμενε σπίτι του. Δεν γνωρίζει πόσο καιρό κάθισε εκεί. Αρχές Οκτωβρίου άλλαξε τις κλειδαριές γιατί πληροφορήθηκε από τις φυλακές ότι είχε δραπετεύσει.
Άλλη πληροφορία που έφτασε στο "Τούνελ" οδήγησε στο γραφείο γνωστού δικηγόρου των Αθηνών, τον οποίο επισκέφτηκε ο δραπέτης στις 11 Σεπτεμβρίου. Οπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Καββαδίας πήγε στο συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο ζητώντας συνάντηση με τον ποινικολόγο. Δεν είχε κλείσει ραντεβού και έφυγε αφήνοντας στην γραμματεία τα στοιχεία του.
Συγκίνησε η κόρη του Καββαδία…
Η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η κόρη του Βάσω στην Αγγελική Νικολούλη, συγκλόνισε και καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Το «Τούνελ» είχε βρει και τη γυναίκα που ο Σπύρος Καββαδίας είχε δηλώσει επίσημα στο σωφρονιστικό κατάστημα πως θα τον φιλοξενούσε κατά την ολιγοήμερη άδεια του από τις φυλακές Αγιάς Χανίων. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι έχει να τον δει δεκαοχτώ μήνες.
Όπως όμως αποκάλυψε η εκπομπή η ίδια είχε υπογράψει υπεύθυνη δήλωση τον περασμένο Απρίλιο στις φυλακές, στην οποία δήλωνε σαν τόπο φιλοξενίας του κρατούμενου το σπίτι της.
Άλλες σημαντικές πληροφορίες οδήγησαν την έρευνα στην Κέρκυρα, τόπο καταγωγής του Καββαδία. Όπως αποκαλύφθηκε, μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου επικοινώνησε με μεσιτικό γραφείο του νησιού και εκδήλωσε ενδιαφέρον να πουλήσει μέρος της περιουσίας του που βρίσκεται στη νότια πλευρά της Κέρκυρας.