Latest News

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«Είμαστε όλοι Athens Voice»:«Δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που καίγονται εφημερίδες» -


«Δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που καίγονται εφημερίδες» -Η Athens Voice απαντά στους αναρχικούς εμπρηστέςΜια σκληρή ανακοίνωση, που ταυτόχρονα όμως δίνει το στίγμα πως ο εκφοβισμός δεν θα περάσει, εξέδωσε η ομάδα της Athens Voice μετά τη χθεσινή πρωτοφανή εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας...
free press. 
Tην ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση «Αναρχική ομάδα αντικαπιταλιστικής δράσης Μαύρες Κυριακές - Κόκκινες Νύχτες». Την ίδια ώρα, τα social media κατακλύζονται από μηνύματα συμπαράστασης στην εφημερίδα που καταδικάζουν την επίθεση, ενώ κυκλοφορεί και hashtag με την αναφορά «Είμαστε όλοι Athens Voice».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Aν ο εμπρησμός των γραφείων της ATHENS VOICE είναι απόπειρα εκφοβισμού, οι δράστες της επιτυγχάνουν μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα. Η Α.V. είναι μια ανεξάρτητη φωνή και θα συνεχίσει έτσι. Δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που καίγονται εφημερίδες και απειλείται η ελεύθερη γνώμη. Θα προσπαθήσουμε με όλη μας τη δύναμη να αποτρέψουμε μια τέτοια εξέλιξη.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που σήμερα σε μια δύσκολη μέρα στάθηκαν δίπλα μας με όλους τους τρόπους. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που πέρασαν από τα γραφεία για να μας πουν μια κουβέντα υποστήριξης, να ρωτήσουν αν χρειαζόμαστε κάτι. Το πραγματικά συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης ήταν η καλύτερη απάντηση.



Ο εμπρησμός στα γραφεία της Α.V. δεν πρόκειται να επηρεάσει με κανένα τρόπο τη λειτουργία της. Ευτυχώς οι υλικές ζημιές διορθώνονται. Άλλες δεν έχουμε να μετρήσουμε».