Latest News

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτο θανατηφόρο ατύχημα για 21χρονη υπάλληλο σε κατάστημα παιχνιδιών

asanser-570
Σε ατύχημα οφείλεται ο τραγικός θάνατος της νεαρής υπαλλήλου που σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε κατάστημα παιχνιδιών στην οδό Ομήρου 9...
στο Ψυχικό.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας γνωστοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, ο θάνατος της 21χρονης οφείλεται σε ατύχημα.
Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες που πήγαν να την απεγκλωβίσουν, από τον ανελκυστήρα που είχε ακινητοποιηθεί μεταξύ πρώτου ορόφου και ισογείου, στις 20.30. Όπως διαπιστώθηκε, η νεαρή υπάλληλος κατέβαζε με τον ανελκυστήρα μία μεταλλική σκάλα, που κάτω από άγνωστες συνθήκες σφηνώθηκε στο φρεάτιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σηκώσει ψηλά την 21χρονη και την παγιδεύσει, πιέζοντάς την στον λαιμό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από πνιγμό.
Το ασανσέρ σταμάτησε αμέσως και χτύπησε άμεσα ο συναγερμός του καταστήματος. Η πυροσβεστική έφθασε στο σημείο και επανέφερε το ασανσέρ στο ισόγειο. Ανοίγοντας την πόρτα, βρήκαν την κοπέλα αναίσθητη.  Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ψυχικού.