Latest News

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Φρίκη: Γουρούνι σκότωσε και έφαγε το κεφάλι 2χρονου αγοριού!

gourouni-570
Ένα δίχρονο αγόρι βρήκε φρικτό θάνατο στην αυλή του σπιτιού του όταν του επιτέθηκε ένα γουρούνι, το σκότωσε και το...
κατασπάραξε.
Ο μικρός Γουέι Τσάο από την Κίνα έπαιζε ανέμελος στον κήπο του σπιτιού του όταν κάποια στιγμή οι γονείς του αποφάσισαν να μην τον επιβλέπουν και μπήκαν σπίτι. Τότε, το αγόρι πλησίασε τα νεογέννητα γουρουνάκια και η μητέρα τους σε μία προσπάθεια να τα προστατέψει επιτέθηκε στον Τσάο.
Το χτύπημα ήταν ακαριαίο, ενώ στη συνέχεια ο χοίρος άρχισε να μασάει το κεφάλι του μωρού. Όταν οι γονείς άκουσαν τις κραυγές του παιδιού τους, βγήκαν τρέχοντας έξω, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο 25χρονος πατέρας, Σαν Τσάι, δήλωσε: «Είχαμε μπει μέσα για μόλις δύο λεπτά, όταν ακούσαμε τις κραυγές. Όταν βγήκαμε, είδαμε το γουρούνι περίπου 80 μέτρα μακριά να μασάει το κεφάλι του».
Γείτονες που άκουσαν τις κραυγές, έτρεξαν στο σημείο, άρπαξαν το γουρούνι – δολοφόνο, το έδεσαν σε ένα δέντρο και του άνοιξαν το στομάχι, μέσα στο οποίο βρήκαν θραύσματα του κρανίου και μαλλιά του παιδιού, τα οποία χρησιμοποίησαν οι αρχές για να αποδείξουν ότι το γουρούνι τον σκότωσε.
Ο 62χρονος αρχηγός του χωριού Τσενγκ Γιαν, είπε: «Είναι φρικτή τραγωδία. Έπρεπε να ανοιχτεί το γουρούνι, όχι ως πράξη εκδίκησης, αλλά για να αποδειχθεί στις αρχές ότι πράγματι εκείνο σκότωσε και έφαγε τον μικρό».