Latest News

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

"O Σταύρος Θεοδωράκης μου μοιάζει πιο χαζός κι από τον Γιωργάκη Παπανδρέου"!

"O Σταύρος μου μοιάζει πιο χαζός κι από τον Γιωργάκη"!
Αυτή είναι η ατάκα της ημέρας και ανήκει στον...



Λάκη Λαζόπουλο.


Ο γνωστός παρουσιαστής στη συνέντευξή του (στο «Πρώτο Θέμα») έχει για όλους μια «καλή κουβέντα» αλλά αυτόν που περιποιείται ιδιαίτερως είναι ο πρώην φωτογράφος*, πρώην δημοσιογράφος, πρώην «επαναστάτης» και όψιμος πολιτικός Σταύρος Θεοδωράκης.
 «Ο Σταύρος Θεοδωράκης όπως και η Χρυσή Αυγή, είναι ένα παράρτημα κατασκεύασμα του συστήματος. Πιο εγκάθετοι πεθαίνεις. Κατ’ουσίαν η Χρυσή Αυγή δημιουργήθηκε ως αντίβαρο στο..  κύμα των Αγανακτισμένων ακριβώς επειδή θέλανε να ξεμπερδεύουν γρήγορα με την άνοδο της Αριστεράς», λέει χαρακτηριστικά ο Λαζόπουλος και συνεχίζει βάζοντας στο κάδρο και τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου:
«Αυτό με το σακίδιο, εκπροσωπεί τον τύπο του εναλλακτικού κουλτουριάρη που κατά βάθος είναι πολύ απλός ρε παιδί μου. Όλοι αυτοί της Μυκόνου έχουν πάρει τα σακίδια και τρέχουν στα βουνά, πέφτουν σε χαράδρες, διαβάζουν Φιλοσοφία και από το πολύ μπίρι μπίρι και την ψευδοκουλτούρα στο τέλος σταματάνε να σκέφτονται και τα στοιχειώδη. Δεν θέλω να τον προσβάλω, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης μου μοιάζει πιο χαζός κι από τον Γιωργάκη -κι αυτή είναι η ύψιστη προσβολή που μπορώ να σκεφτώ για άνθρωπο».

@ Με άλλα λόγια, πιο χαζός πεθαίνεις, ρε παιδάκι μου...