Latest News

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτη φρίκη στην Καλαμάτα: H κόρη «τσιμέντωσε» τη μάνα της κάτω από το μπαλκόνι!

Καλαμάτα: Ηλικιωμένη βρέθηκε θαμμένη κάτω από το μπαλκόνι της κόρης της!

Μια γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα έθαψε την ίδια της τη μητέρα κάτω από τη βεράντα του σπιτιού της και δυο μήνες μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει έξω από την Καλαμάτα στο χωριό...
Μεγάλη Μαντίνεια!

Η πρωτοφανής υπόθεση αποκαλύφθηκε από τους γείτονες στο χωριό, που είχαν δει την ηλικιωμένη γυναίκα να φτάνει μαζί με την κόρη της με ταξί στο σπίτι τους στο χωριό στις 10 Αυγούστου, μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Από εκείνη την ημέρα, όμως, κανείς δεν την είδε ξανά.

Πριν από λίγες ημέρες, η κόρη κάλεσε έναν Αλβανό εργάτη και του ζήτησε να χτίσει το κάτω μέρος της βεράντας του σπιτιού, πράγμα που έκανε χωρίς να αντιληφθεί κάτι ύποπτο. Όταν, όμως, η γυναίκα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, οι περίοικοι που θέλησαν να φροντίσουν την υπέργηρη μητέρα της δεν την βρήκαν στο σπίτι!

Αμέσως αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί και ειδοποίησαν την Αστυνομία ότι η γυναίκα είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς χωρίς να αφήσει ίχνη. Οι άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας που πήγαν για επιτόπια έρευνα, υποψιάστηκαν ότι κάτι κρυβόταν κάτω από το φρεσκοκτισμένο σημείο και  έσπασαν το τσιμέντο.

Τότε, ανακάλυψαν έκπληκτοι το άψυχο σώμα της άτυχης γριούλας τυλιγμένο με σεντόνια! Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τη σορό της ηλικιωμένης, αλλά δεν μπόρεσε να διαπιστώσει άμεσα τα αίτια θανάτου της και ζήτησε να μεταφερθεί για νεκροτομή που θα δείξει αν πέθανε από φυσικά αίτια ή είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.