Latest News

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Νεοναζί διοργανώνουν καλλιστεία για την «Μις Χίτλερ» στο facebook! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

kallisteia-neonazi1-570Ρώσοι και Ουκρανοί νεοναζί σκέφτηκαν να κάνουν έναν διαφορετικό «διαγωνισμό ομορφιάς». Έτσι, διοργάνωσαν μέσω διαδικτύου καλλιστεία που θα αναδείξουν την πιο σέξι νεοναζίστρια, η οποία θα ονομαστεί...
«Μις Όστλαντ» αλλά θα αποκαλείται στον κύκλο τους «Μις Χίτλερ».


Οι νεοναζί «εμπνεύστηκαν» την ονομασία του διαγωνισμού από το όνομα που είχε δώσει ο Αδόλφος Χίτλερ στην περιοχή της Ουκρανίας και της Βαλτικής, όταν ήταν υπό την κυριαρχία του Γ' Ράιχ.  Οι διοργανωτές ζητούν από τις υποψήφιες να ποστάρουν μια φωτογραφία τους στο ναζιστικό γκρουπ που διατηρούν στο Facebook, η οποία θα πιστοποιεί την ομορφιά τους και τα φρονήματα τους.
kallisteia-neonazi-570
Σύμφωνα με την ρωσική ιστοσελίδα Vocativ, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 14 γυναίκες από διάφορες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και περιοχές της Ρωσίας.  Οι υποψήφιες ενθαρρύνονται ακόμα να γράψουν κάτω από τις φωτογραφίες τους γιατί «αγαπούν και τιμούν το Γ' Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ».
kallisteia-neonazi1-570
Η σελίδα των νεοναζί στο Facebook έχει περισσότερους από 7.000 ακόλουθους και είναι γεμάτη από φωτογραφίες ηγετικών στελεχών των Ναζί και την δική τους εκδοχή της ιστορικής αλήθειας.  Η νικήτρια του διαγωνισμού, όπως αναφέρεται, θα λάβει ως δώρο ένα ειδικά σχεδιασμένο κόσμημα με σύμβολα του καθεστώτος του Χίτλερ, που ευθύνεται ιστορικά για εκατομμύρια θανάτους κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και όλο τον κόσμο.