Latest News

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αγώνα για τη ζωή του δίνει ο οδηγός της F1 Ζιλ Μπιανκί

Σε κρίσιμη κατάσταση ο πιλότος της F1 Ζιλ ΜπιανκίO Zιλ Μπιανκί δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχε με γερανό, υποβάλλεται σε κρίσιμη επέμβαση. στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο...
της Σουζούκα. 
Ο Γάλλος πιλότος της Formula 1 έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας του η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Ο αγώνας στην πίστα της Σουζούκα είχε επεισοδιακό φινάλε και όλοι περιμένουν να δουν την κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί. Ο Γάλλος πιλότος είχε σφοδρή σύγκρουση με το γερανό που κουβαλούσε το μονοθέσιο του Σούτιλ και όλοι πάγωσαν.

Η τηλεοπτική κάλυψη δεν έδειξε σχεδόν τίποτα αλλά το βλέμμα των υπόλοιπων πιλότων τα έλεγε όλα. Ο Μπιανκί διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αφού κρίθηκε ότι ήταν πιο ασφαλές από το να επέλεγαν το ελικόπτερο.

Όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας του, ο Γάλλος υποβάλλεται σε εγχείρηση αφού έχει πολλά τραύματα στο κεφάλι. Κατά τη  διακομιδή του, ο Μπιανκί δεν είχε τις αισθήσεις του.

Όλοι οι πιλότοι βρίσκονται στο πλευρό του Μπιανκί ενώ ο Άντριαν Σούτιλ που είδε το ατύχημα τόνισε: "Η κατάσταση του Μπιανκί είναι κρίσιμη. Είναι σε καλά χέρια. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή."

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες και έχει προχωρήσει σε κατάσχεση όλων των αντικειμένων από το ατύχημα του Μπιανκί.

Ο αγώνας διακόπηκε στον 47ο γύρο και οι πιλότοι πήραν όλους τους βαθμούς αφού είχε συμπληρωθεί το 75% των γύρων. Ο Χάμιλτον πήρε την 30η νίκη της καριέρας του και ανέβασε τη διαφορά στους 10 βαθμούς από τον δεύτερο Ρόσμπεργκ. Τρίτος ήταν ο Φέτελ.