Latest News

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ερωτικά ραντεβού για μαθήματα... Κάμα Σούτρα!

Προχωρημένη η Πάτρα! Μαθήματα Κάμα Σούτρα
Τα ραντεβού κλείνονται μέσω δύο ιστοσελίδων που σχετίζονται με ζευγάρια που έχουν προχωρημένες ερωτικές αναζητήσεις αλλά και μέσω του facebook αλλά σε επιλεγμένα προφίλ ώστε να μην δημιουργηθεί η... οποιαδήποτε παρεξήγηση.
Και φυσικά, το νέο «ταξιδεύει» και από στόμα σε στόμα, μεταξύ φίλων και γνωστών. Και όποιο ζευγάρι επιθυμεί, δηλώνει συμμετοχή.
Ο λόγος για τα σεμινάρια κάμα σούτρα που, όπως μαθαίνουμε, από τα μέσα του καλοκαιριού διεξάγονται στην Πάτρα, από ειδική στο αντικείμενο και τον σύντροφό της που έρχονται από την Αθήνα. Οι δυο τους λειτουργούν ένα μικρό κέντρο αισθητικής και μασάζ στην πρωτεύουσα και εδώ και αρκετό καιρό έχουν δραστηριοποιηθεί στο χώρο των ερωτικών στάσεων που συστήνει με σκοπό τη μεγαλύτερη απόλαυση το περιβόητο κάμα σούτρα.
Βέβαια, ποιος θα φανταζόταν πριν λίγο καιρό ότι στην Πάτρα θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά μία προσπάθεια παράδοσης μαθημάτων - σεμιναρίων σε ζευγάρια τα οποία θα πρέπει να βρίσκονταν ταυτοχρόνως στον ίδιο χώρο, εντελώς γυμνά, και να ακολουθούν τις οδηγίες των «καθηγητών».
Αυξάνεται ραγδαία το ενδιαφέρον!Κι όμως, άτομα που έχουν συμμετάσχει δηλώνουν ότι όταν ξεκίνησαν οι πρώτες συνεδρίες του ζεύγους από την Αθήνα προς τις αρχές του Ιουλίου, οι συμμετέχοντες ήταν μόλις τρία Πατρινά ζευγάρια. Σήμερα όμως, οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούν τις... 30 κάθε φορά που το ζευγάρι από την Αθήνα κατεβαίνει στην Πάτρα για να... διδάξει καλύτερο σεξ.
Και λέγεται ότι ο αριθμός αυτός αυξάνεται καθώς οι συμμετέχοντες έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, τονίζουν ότι έχουν νιώσει μεγάλη απελευθέρωση και δεν διστάζουν να μπαίνουν στη διαδικασία να μιλούν ανοικτά σε άλλα φιλικά τους ζευγάρια προκειμένου να τα προσκαλέσουν κι αυτά σε κάποια από τα σεμινάρια! Όσο για το προφίλ των συμμετεχόντων; Ζευγάρια από 28 μέχρι και 55, δίνουν κάθε φορά το παρών...
120 ευρώ η... συμμετοχή! Κάθε σεμινάριο βέβαια κοστίζει γύρω στα 120 ευρώ για κάθε ζευγάρι ενώ παρά το κόστος είναι χαρακτηριστικό ότι το ζευγάρι των... δασκάλων μερικές φορές έχει χρειαστεί να παραμείνει στην Πάτρα ολόκληρο το Σαββατοκύριακο ώστε να γίνουν σεμινάρια επί διήμερο!
Οι συναντήσεις γίνονται εναλλάξ σε δύο μεγάλες κατοικίες της Πάτρας οι οποίες διαθέτουν μεγάλες σάλες που προσφέρονται ώστε όλα τα ζευγάρια να ξαπλώσουν ολόγυμνα, το ένα δίπλα στο άλλο, και να εκτελέσουν τις οδηγίες κάνοντας... τα πάντα με τον σύντροφό τους, μπροστά στους υπολοίπους!
@ Μιλάμε για προχωρημένα πράγματα στην Πάτρα...