Latest News

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ολυμπιακό συλλαλητήριο απόψε έξω από τον ΣΚΑΪ!

Συγκλονισμένος και εξοργισμένος από την είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν στόχος τρομοκρατών δηλώνει ο κόσμος Ολυμπιακού που θα δώσει το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΣΚΑΪ απόψε...


το βράδυ.
«Τέλος στα ψέματα και τις συκοφαντίες», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 7, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη ως υποψήφιου στόχου τρομοκρατικής επίθεσης. Οι οπαδοί των Πειραιωτών επιτίθενται ευθέως στον ΣΚΑΪ και μάλιστα καλούν τον κόσμο της ομάδας σε συγκέντρωση έξω από τον τηλεεοπτικό σταθμό στις 10 το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα δηλαδή που μεταδίδεται η εκπομπή "ΔΙΚΗ". 


Η ανακοίνωση: 
«H OIKOΓENEIA TOY OΛYMΠIAKOY MAΣ ΠAPAKOΛOYΘEI ME AΓΩNIA TIΣ EΞEΛIΞEIΣ TΩN TEΛEYTAIΩN HMEPΩN KAI THN AΠOKAΛYΨH ME ΣTOIXEIA KAI OXI ME ΘEΩPIEΣ OTI O ΠPOEΔPOΣ TOY ΘPYΛOY HTAN ΣTOXOΣ ΔOΛOΦONΩN.
TO ΠOIOI EΔΩΣAN THN ENTOΛH ΓIA TH ΔOΛOΦONIA ΘA TO MAΘOYME. AYTO ΠOY HΔH ΞEPOYME EINAI OTI O ΠPOEΔPOΣ THΣ OMAΔAΣ MAΣ, O OΠAΔOΣ TOY OΛYMΠIAKOY BAΓΓEΛHΣ MAPINAKHΣ, EΔΩ KAI KAIPO ΣTOXOΠOIEITAI ME MANIA AΠO MME KAI EΠIXEIPHMATIEΣ ΠOY TA EΛEΓXOYN.
ANEXTHKAME APKETA. KAI TA ANEXTHKAME ΓIATI ΔE ΘEΛAME NA ΔΩΣOYME TO ΠAPAMIKPO ΔIKAIΩMA ΣTOYΣ AMETPHTOYΣ EXΘPOYΣ MAΣ.
OMΩΣ H YΠOMONH EΞANTΛHΘHKE. ΠΛEON ΘA ANTIΔPAΣOYME MAZIKA KAI AMEΣA.
ΠPΩTH ΣYNANTHΣH MAΣ TH ΔEYTEPA TO BPAΔY ΣTIΣ 10:00 EΞΩ AΠO TON PAΔIOTHΛEOΠTIKO ΣTAΘMO ΣKAI.
EΞΩ AΠO TO KANAΛI, ΠOY EYPIΣKOMENO MAΛIΣTA ΣTIΣ ΓEITONIEΣ MAΣ, EΞAΠOΛYEI ΛAΣΠH KAΘHMEPINA ΓIA TON ΠPOEΔPO, THN OMAΔA, TOYΣ OΠAΔOYΣ MAΣ.
ΘA EIMAΣTE OΛOI EKEI ΓIA NA BPONTOΦΩNAΞOYME OTI TA ΨEMMATA TEΛEIΩΣAN. OI ΣYKOΦANTIEΣ TEΛEIΩΣAN. TΩPA TH ΔIKH (ΠPOΣXHMATIKH ΠANTA) ΘA THN KANOYME EMEIΣ. 
O ΛAOΣ TOY OΛYMΠIAKOY».
Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού

Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού: Όλοι τη Δευτέρα στο Φάληρο




ΟΛΟΚΛΗΡΗΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ‏

Η είδηση ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, συγκλονίζει τον Σύνδεσμό μας! 

Όπως και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και όλη την υγιή ελληνική κοινωνία. Και έγινε πρώτο θέμα ειδήσεων σε όλο τον κόσμο.

Αν είναι δυνατόν! Ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα, εκτός από Πρόεδρος του Ολυμπιακού, και καμία σχέση με το σημείο στο οποίο έφτασε η Ελλάδα και που δίνει δουλειά και ψωμί σε τεράστιο αριθμό εργαζομένων, να απειλείται με δολοφονία!

Είναι όμως επίσης αδιανόητο, να έχει γίνει, από τότε σχεδόν που ανέλαβε τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος, στόχος διαφόρων κύκλων και Μέσων, με σχόλια που σκοπό έχουν να δημιουργείται αναταραχή στον Ολυμπιακό μας.

Ο Σύνδεσμός μας θα συμμετάσχει, όπως πάντα, σε κάθε ειρηνική εκδήλωση, όπως αυτή της Δευτέρας στο Φάληρο, για να προστατεύσει τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό μας, από επιθέσεις που μόνο στόχο έχουν την απομάκρυνσή του από το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί!