Latest News

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Όταν η Αμάλ Αλαμουντίν έφαγε ψάρι στο «Βαρούλκο" του Λευτέρη Λαζάρου στο Μικρολίμανο (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Στο «Varoulko Seaside», στο διάσημο εστιατόριο του σεφ Λευτέρη Λαζάρου που βρίσκεται στο Μικρολίμανο του Πειραιά, έφαγε το μεσημέρι η διάσημη δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν, καλεσμένη του...
υπουργείου Πολιτισμού.
Η κ. Κλούνεϊ συνέφαγε με τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, την γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Στο τραπέζι του εστιατορίου σερβιραν λευκό ξηρό κρασί Traminer από το Κτήμα Αβέρωφ, όπως ήταν η επιθυμία του υπουργού Πολιτισμού, κ. Τασούλα, ο οποίος διατηρεί αδιάτάρακτες σχέσεις με την οικογένεια του αείμνηστου πολιτικού.
Στην παρέα τους βρίσκονται και οι δύο βρετανοί διακεκριμένοι νομικοί Τζέφρι Ρόμπερτσον και Νόρμαν Πάλμερ και ο αρχαιολόγος καθώς και πρόεδρος του Παγκόσμιου συνδέσμου για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα Ντέιβιντ Χιλ.


"Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Σας ευχαριστώ" αρκέστηκε να πει η κυρία Κλούνεϊ, ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους για τη συνάντηση που είχε με τον κ. Τασούλα.


Νωρίτερα η ίδια αποκάλυψε ότι έχει έρθει στο παρελθόν για διακοπές στη Σαντορίνη και εξέφρασε την επιθυμία της να επισκεφθεί και άλλα ελληνικά νησιά στο μέλλον.


Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν επίσης:
«Το όνομά σας Αμάλ σημαίνει στα λιβανέζικα ελπίδα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε ελπίδες όσον αφορά στη διεκδίκηση των γλυπτών;» Εκείνη απάντησε «Το ελπίζω, το εύχομαι...»

To μενού που ετοίμασε ο Λευτέρης Λαζάρου περιλαμβάνει αχινοσαλάτα, καρπάτσιο λαβράκι, τραγανό μπαρμπούνι πάνω σε μους καπνιστής μελιτζάνας, αλλά και χριστόψαρο σε μους σελινόριζας.
Για επιδόρπιο θα σερβιριστεί  παρφέ μασκαρπόνε πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα φρούτα του πάθους.