Latest News

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Τι έκανε ο Γιάννης Μώραλης με τα κορίτσια της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου... (ΕΙΚΟΝΑ)


Κοντά στα κορίτσια από την Κρήτη  και τα νησιά του Αιγαίου βρέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έδωσε το παρών στον αγιασμό των...
γραφείων τους. 
Τα μέλη του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου καλωσόρισαν τον Δήμαρχο Πειραιά, τονίζοντας πως η στήριξή του είναι πολύ σημαντική για τις δράσεις τους.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Μώραλης επισήμανε πως θα βρίσκεται δίπλα τους και θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει στη σημαντική πολιτιστική τους δραστηριότητα. Επιπλέον δήλωσε ότι η δημοτική Αρχή Πειραιά δίνει ιδιαίτερο βάρος στην υποστήριξη των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της πόλης, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πειραϊκής κοινωνίας.

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου δραστηριοποιείται στον Πειραιά τα τελευταία τριάντα χρόνια και ιδρύθηκε μετά από ευγενική χορηγία του Μιλτιάδη Μαρινάκη. Μάλιστα ένα από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη ήταν η σύζυγος του αείμνηστου βουλευτή και μητέρα του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικού συμβούλου Πειραιά  Βαγγέλη Μαρινάκη, Ειρήνη. 

Ο Σύνδεσμος λειτουργεί ως Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, με κύριο στόχο τη διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και έχει να επιδείξει στην πολύχρονη πορεία του πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.