Latest News

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Κάηκε ενώ μιλούσε με την αδερφή του στο κινητό! - Τι λέει ο οδηγός για την καραμπόλα της Εγνατίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Σοκάρει η αποκάλυψη των τελευταίων στιγμών του οδηγού που κάηκε ζωντανός όταν η νταλίκα έπεσε πάνω σε...
σταματημένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega, ο άτυχος οδηγός τη στιγμή που η νταλίκα έπεσε πάνω στα σταματημένα αυτοκίνητα μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με την αδερφή του και της περιέγραφε το περιστατικό.

Το αυτοκίνητό του ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πρώτα πάνω στα οποία έπεσε η νταλίκα και αμέσως έπιασε φωτιά, με συνέπεια ο άτυχος οδηγός να καεί ζωντανός.



Δυστυχώς ο άτυχος οδηγός δεν ήταν από εκείνους που είχαν βγει από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι συμβαίνει και έχει σχηματιστεί ουρά, με αποτέλεσμα να χάσει με αυτόν τον τραγικό τρόπο την ζωή του.
Η καραμπόλα
Το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν περισσότερα από 30 οχήματα, είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 4 ατόμων (2 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί) και των τραυματισμό άλλων 30 ατόμων (26 ημεδαποί και 4 αλλοδαποί), εκ των οποίων τα 3 άτομα σοβαρά".

Λίγο αργότερα, ο ένας τραυματίες κατέληξε, ανεβάζοντας σε 5 τον αριθμό των νεκρών.
Κατέληξε πριν λίγο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ 60χρονος άντρας, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Βέροιας. Ο 60χρονος ήταν πολυτραυματίας και μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Βέροιας στη Θεσσαλονίκη. Παρά την προσπάθεια των γιατρών, ο άντρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Τον τρόμο και τον θάνατο σκόρπισε μια νταλίκα στην Εγνατία Οδό κοντά στη Βέροια. Το βαρύ φορτηγό έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα ,λόγω έργων συνεργείου της ΔΕΗ, στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα 35 οχημάτων.

Οδηγός φονικής νταλίκας: Είχαν βλάβη τα φρένα! Δεν μπορούσα να σταματήσω!
Πρόβλημα στα φρένα του φορτηγού ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπισε ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Βέροιας. Ο 39χρονος Ρουμάνος, ο οποίος αρχικά επιχείρησε να διαφύγει, κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας και ανακρίνεται από τις αρχές. Όπως υποστήριξε, περίπου 23 χιλιόμετρα πριν το σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία, διαπίστωσε πρόβλημα στα φρένα του φορτηγού γι' αυτό δεν μπόρεσε να κόψει ταχύτητα όταν είδε το σήμα.
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο οδηγός της νταλίκας.
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε δεκάδες αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου της Βέροιας και προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα με τους πέντε νεκρούς και τους 30 τραυματίες.
Η δικογραφία σχηματίστηκε και ο 39χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα της Βέροιας για να απολογηθεί. Μαζί του θα οδηγηθεί και ο 42χρονος υπεύθυνος της αναδόχου εταιρίας εκτέλεσης των εργασιών στην Εγνατία Οδό, ο οποίος κατηγορείται για αδικήματα περί συγκοινωνιών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το φορτηγό αυτοκίνητο ήταν γεμάτο εμπορεύματα βάρους 19 τόνων.