Latest News

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Τα άπλυτα της Χρυσής Αυγής: Νέος αποκαλυπτικός διάλογος του Γιάννη Λαγού


Στη δημοσιότητα νέος διάλογος: Τα άπλυτα της Χρυσής ΑυγήςTα άπλυτα της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως μέσα από τηλεφωνική συνομιλία - ντοκουμέντο του Γιάννη Λαγού και του Σωτήρη Δεβελέκου, την οποία εξασφάλισε...
το Έθνος. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ο πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου εμφανίζονται αηδιασμένοι από τα στελέχη της οργάνωσης, κατηγορώντας τους ότι έχουν γλυκαθεί από την εξουσία και τη δημοσιότητα.

Γιάννης Λαγός: Έχω αηδιάσει με αυτά που βλέπω, ρε φίλε αηδίασα να πούμε, αηδίασε η ζωή μου να πούμε. Τι λαμόγια είναι αυτά που έχουμε μπλέξει ρε;



Σωτήρης Δεβελέκος: Ρε φίλε, να σου πω κάτι, μπορεί να ήμασταν με δυο δραχμές να πούμε στην τσέπη πριν πέντε χρόνια, αλλά κοιμόμασταν ήσυχοι, είχαμε την αξιοπρέπειά μας.
Λαγός: Έχουν έρθει ένα κάρο και δυστυχώς και αυτοί οι παλαιότεροι που ήταν δικοί μας δεν πάνε καλά.
Δεβελέκος: Καλαμοϊππείς, καλαμοϊππείς.
Λαγός: Τρελάθηκαν όλοι, δωσ' τους κάμερα, δωσ΄ τους κι ένα μικρόφωνο και να τρέχουν όλοι.
Οι δυο άνδρες μιλούν για σάπιες καταστάσεις, ενώ καρφώνουν τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής για διορισμούς συγγενών τις οποίες έκανε από τότε που μπήκε στη βουλή.
Γιάννης Λαγός: Μου γυρνάνε με κάτι αμάξια, με κάτι ξέρω΄ γω έτσι να πούμε πολυτελείας με αστυνομικούς. Φαντάσου να περάσουν δυο χρόνια τι έχει να γίνει… και φαντάσου να αναλάβουμε και κανά πόστο.
Στο στόχαστρο μπαίνει και ο Ηλίας Κασιδιάρης, τον οποίο αποκαλούν κονφερανσιέ, δηλαδή σόουμαν. «Για ενθικοσοσιαλισμό μιλάμε» λένε σε κάποιο σημείο της τηλεφωνικής τους συνομιλίας οι δυο πρωταγωνιστές.
Γιάννης Λαγός: Χθες, ο άλλος (Ηλίας Κασιδιάρης) έκανε τον κονφερασιέ, έκανε τον ομιλητή. Βάλε και από το μέτωπο νεολαία να μιλήσει.
Σωτήρης Δεβελέκος: Είναι μια αηδία, ένα ξέρασμα με το που πεταχτούν οι κάμερες βγαίνουν σαν σαλιγκάρια με τη βροχή.
Γιάννης Λαγός: Για εθνικοσοσιαλισμό δε μιλάμε και για το δίκιο και για το νόμο.
Σωτήρης Δεβελέκος: Ποιον εθνικοσοσιαλισμό ρε Γιάννη, εδώ δεν έχουμε στοιχειώδη ανδρισμό να πούμε.

Σοκαριστική είναι η ομολογία του Γιάννη Λαγού για ασέλγεια σε βάρος κοριτσιού στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην Σπάρτη. Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ο εξ’ απορρήτων του Νίκου Μιχαλολιάκου εμφανίζονται αηδιασμένοι με την… ατιμωρησία των μελών της οργάνωσης!
Γιάννης Λαγός: Με πήρανε τηλέφωνο από την τοπική την περασμένη εβδομάδα για ένα περιστατικό που βίασαν, ασέλγησαν ξέρω' γω, δε βίασαν, στο κοριτσάκι μια τύπισσας.
Σωτήρης Δεβελέκος: Το ξέρω, το ξέρω!
Γιάννης Λαγός: Και ξέρεις τι έκανε η τοπική;
Σωτήρης Δεβελέκος: Πήγαινε να τιμωρήσει την άλλην.
Γιάννης Λαγός: Έδωσε ποινή ένα μήνα. Ρε φίλε σου λέω, τα ακούω και λέω δεν γίνεται.
Σωτήρης Δεβελέκος: Και μετά πήγε ο έξυπνος και της έλεγε, άμα δεν ήθελες να μην ανοίγεις τα πόδια σου. Τι πήγε και είπε ο έξυπνος ο δικός μας;
Γιάννης Λαγός: Αηδιάζω, κουράζομαι. Είχαμε τους δικούς μας, είχαν φιλότιμο, σέβονταν. Τώρα άμα τους δεις σαν ζώα, μόνο σαν ζώα καταλαβαίνουν.
Σωτήρης Δεβελέκος: Τίποτα ρε φίλε, η δημοκρατία μπορεί να ξεφτιλίσει τα πάντα. Αυτό το σύστημα μπορεί να διαφθείρει τα πάντα.
Οι συνομιλίες βρίσκονται στα χέρια των αρχών, ενώ περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που αφορά την υπόθεση Χρυσή Αυγή.