Latest News

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Μήνυση για την «ξεφτίλα» του Μάρκου Σεφερλή (ΒΙΝΤΕΟ)


markos-seferlis-570

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η φάρσα του Μάρκου Σεφερλή σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους κατά την διάρκεια της εκπομπής...
Mega με Μία. 
Το αποτέλεσμα της πράξης του ήταν η άμεση αντίδραση οργανισμού των ηλικιωμένων που απαιτεί από τον παρουσιαστή να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, ειδάλλως θα κατατεθεί μήνυση.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γραμμής Ζωής, Γεράσιμος Κουρουκλής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι ο οργανισμός δέχτηκε πλήθος καταγγελιών από ηλικιωμένους αναφορικά με την συμπεριφορά του Μάρκου Σεφερλή σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας κατά την διάρκεια τηλεφωνικής φάρσας στην εκπομπή Mega με Μία.
Ο κ. Κουρουκλής ανέφερε ότι απώτερος σκοπός του παρουσιαστή ήταν να γελοιοποιήσει αυτούς τους ανθρώπους προκειμένου να φέρει κέρδη στην εκπομπή και το κανάλι του, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι στο πάνελ της εκπομπής επικρατούσαν τα γέλια ενώ ταυτόχρονα επικροτούσαν όλοι την συμπεριφορά του Μάρκου Σεφερλή.
Για τους παραπάνω λόγους, πρόεδρος της Γραμμής Ζωής για ηλικιωμένους καλεί τον παρουσιαστή να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που ενόχλησε. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί εντός δύο ημερών, ο οργανισμός θα υποβάλλει μήνυση παντός υπευθύνου.
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κουρουκλή:
Σήμερα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους. Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μα ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους «αστεία» σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο (2) ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ και Διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης.