Latest News

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Εγώ σκέφτομαι την Κυριακή...»! (BINTEO)

Μαρινάκης: «Εγώ σκέφτομαι την Κυριακή»
Συγκρατημένα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Γιουβέντους στο γήπεδο...
"Γ. Καραϊσκάκης".

Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως ναι μεν έκανε λόγο για τεράστια νίκη επί της Γιουβέντους,ωστόσο δύο φορές ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επισήμανε πως αυτός σκέφτεται το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε τα εξής : «Είναι και επαναλαμβανόμενη η επιτυχία, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, η "μεγάλη κυρία" του Ιταλικού ποδοσφαίρου, με πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες,που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, αλλά για εμάς και για μένα προσωπικά, αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή».
Για την απόδοση του Ρομπέρτο ανέφερε : 
«Είναι και οι 14 παίκτες όχι μόνο ο Ρομπέρτο. Έχει δώσει πολλές απαντήσεις. Διαφημίσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη για ακόμα μία φορά. Η συνέχεια είναι δύσκολη θα πρέπει να δουλέψουμε». 
Για το αν γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός απάντησε : «Σίγουρα γράφει ιστορία και οι παίκτες το επαναλαμβάνουν και δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός σήμερα και τον ευχαριστούμε πολύ. Εγώ για ακόμα μία φορά σκέφτομαι την Κυριακή και το τι πρέπει να κάνουμε εκεί...».