Latest News

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ποια είναι η μαύρη γάτα της Πλατείας Κοραή

Όσο και να μην είναι κανείς προληπτικός (λέμε τώρα), δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου αυτό που έγινε στον πρώτο δημοτικό συμβούλιο του...
Δήμου Πειραιά.

Ήταν πριν από ένα μήνα όταν έγιναν οι δημαιρεσίες. Εκείνη τη "μαύρη" ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό! Κατά την διάρκεια της μαραθώνιας συνεδρίασης -κράτησε έξι ολόκληρες ώρες- διεξάγονταν δύο σημαντικά παιχνίδια. 
Η Εθνική Ελλάδος έπαιζε τον κρίσιμο αγώνα με την Σερβία για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ, αλλά έχασε εύκολα παρά τις εκπληκτικές εμφανίσεις που είχε κάνει στον όμιλο.
Και δεν έφτανε αυτό. Στο καπάκι η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο ηττήθηκε 1-0  με πέναλτι από τη Ρουμανία μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκη" (κενό θεατών) στην πρεμιέρα των προκριματικών για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. 
Μπορεί να είναι τυχαίο ότι και στα δύο παιχνίδια τα αποτελέσματα ήρθαν όπως (δεν) τα περιμέναμε (δηλαδή ανάποδα!), αλλά για καλό και για κακό ας κάνουν κανένα ευχέλαιο στο Δημαρχείο ή τουλάχιστον να μην προγραμματίζουν συνεδριάσεις την ίδια ώρα με κρίσιμα παιχνίδια ειδικά του Ολυμπιακού... 

@ Φαίνεται πως το φάντασμα του πρώην πλανάται ακόμα σαν μαύρη γάτα πάνω στο κτίριο της Κοραή...