Latest News

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Το γιοφύρι της πλατείας στην Πηγάδα...

Η πολυδιαφημισμένη ανάπλαση της πλατείας στην Πηγάδα είναι ένα από τα προεκλογικά έργα που έμειναν μισοτελειωμένα από την πρώην δημοτική αρχή του...

Βασίλη Μιχαλολιάκου.


Οι εργασίες ξεκίνησαν βιαστικά και πρόχειρα πριν από και 10 μήνες, καθώς ήθελαν να προλάβουν ν' ολοκληρωθούν λίγο πριν τις εκλογές για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.
Όμως τα έργα σταμάτησαν για πολλούς και διάφορους λόγους (δεν υπήρχαν καν οι απαραίτητες άδειες, ενώ οι μελέτες ήταν της πλάκας!).Έτσι,  η πολυδιαφημισμένη ανάπλαση της πλατείας δεν τελείωσε καθώς έμεινε σκαμμένη σαν χωράφι, φέρνοντας σε απόγνωση κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Την κατάσταση αυτή κληρονόμησε η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη, όταν ανέλαβε καθήκοντα στο Δήμο Πειραιά Τώρα οι εργασίες ξανάρχισαν και ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε την πλατεία. Μάλιστα δεν παρέλειψε να πει ευγενικά για τον πρώην δήμαρχο, κάνοντας λόγο για «πλήθος προβλημάτων, που έχουν προκύψει εξαιτίας του πρόχειρου σχεδιασμού το προηγούμενο διάστημα». 

@ Φαίνεται πως μάλλον είχε δίκιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν έλεγε πως ο Γιάννης Μώραλης είναι καλό παιδί, αλλά έχει ένα ελάττωμα, είναι πολύ ευγενικός...