Latest News

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ποιοι είναι οι "ανίκανοι και απατεώνες" του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μεγάλη φασαρία γίνεται στο διαδίκτυο -και όχι μόνο - με την ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τους "ανίκανους και απατεώνες" στο δημοτικό συμβούλιο...
του Πειραιά. 

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα βγήκε πρώτα από το "Reportaz Net" και μετά έγινε χαμός (ΕΔΩ). Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν όσοι αναδημοσιεύουν την ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη την έχουν πάρει από δω και μάλιστα έχουν αφήσει τα εισαγωγικά, αν και δεν αναφέρουν την πηγή, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά δεν ανέφερε ονόματα και δεν μπορεί κανείς να πει ποιους είχε στο μυαλό του. 
Απλά είπε ότι είναι είτε ανίκανοι είτε απατεώνες, όταν δίνουν ψεύτικα στοιχεία για την κατάσταση του Δήμου Πειραιά. (Σ' αυτό δύσκολα μπορεί να διαφωνήσει κανείς, πως θα  χαρακτήριζες κάποιον που θα έκανε κάτι ανάλογο;)
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Βασίλη Μιχαλολιάκου ενοχλήθηκαν και άρχισαν να διαμαρτύρονται, γιατί θεώρησαν ότι απευθύνεται προσωπικά στους ίδιους. (Γιατί άραγε;) 
Αν και κάποιοι είναι έμπειροι "τσίμπησαν", αφού αντέδρασαν λες και αναγνώρισαν τους εαυτούς στους ανίκανους και απατεώνες. Κάτι που δεν μπορεί να ισχύει για άλλους, αλλά μόνο για κείνους που έχουν τη μύγα... 
Με έκπληξη μαθαίνουμε, μάλιστα, ότι καταθέτουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη!  Δηλαδή, θέλουν να μεταφέρουν μια κουβέντα από το δημοτικό συμβούλιο στα δικαστήρια, όταν δεν αναφέρθηκαν τα ονόματα τους! Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα στον Πειραιά. 
Προφανώς κάνουν πλάκα γιατί με την ίδια λογική κάποιος άλλος δημοτικός σύμβουλος θα πρέπει να πάει στα δικαστήρια συνάδελφό του που τον χαρακτήρισε δολοφόνο στην ίδια συνεδρίαση και την ίδια αίθουσα!
@ Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα μάθουμε ποιοι είναι οι "ανίκανοι και απατεώνες" που εννοούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δεν έχει συνηθίσει να μασάει τα λόγια του...