Latest News

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ηλίας Ψινάκης: Δεν μασάω με τους κουρ@δ@μαγκες...(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ηλίας Ψινάκης απαντάει στις απειλές που δέχεται: Δεν μασάωΜε τον δικό του αφοπλιστικό τρόπο μίλησε για την κατάσταση στον Δήμο Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης, κατά τη διάρκεια του 6ου ράλι ιστορικών αυτοκινήτων, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων ότι ο δήμος είναι…
για τρόικα.

Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε ότι είναι μάνατζερ και έτσι θα ήθελε να τον αποκαλούν, καθώς, όπως είπε, «δήμαρχος σε αυτή την περιοχή θεωρείται βρισιά».

Όπως είπε, παρέλαβε τον δήμο κουρέλι, αλλά δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Κι αυτό γιατί, όπως επισήμανε, ακόμα γίνονται έρευνες και ανακρίσεις.

Παράλληλα, ο Ηλία Ψινάκης έκανε λόγο για κάποιους «μαφιόζους ντόπιους, που επί 16 χρόνια έκαναν πάρτι εκατομμυρίων παράνομα». «Όταν το πάρτι τελειώνει, είναι μερικοί που ξεβολεύονται. Όταν τους ξεβολέψεις, αντιδρούν και κάνουν σαμποτάζ», πρόσθεσε.

«Υπάρχουν κάτι κουρ@δ@μαγκες που δεν μπορούν να συνηθίσουν ότι άλλαξε το θέμα. Υπήρχε ένα καθεστώς εδώ και 16 χρόνια, στο οποίο κάποιοι έκαναν ότι γουστάρανε. Ήταν μια παρέα… Το Σαββατοκύριακο λοιπόν έγιναν κάτι ψιλοεμπρησμοί, κάτι βανδαλισμοί, κάτι σαχλαμάρες», είπε ο Η. Ψινάκης, τονίζοντας ότι ο ίδιος προσωπικά δεν έχει δεχθεί απειλές.

«Προς εμένα πια δεν υπάρχουν τέτοια. Έχω τον Κικίλια και τον αρχηγό της αστυνομίας και δεν μασάω. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε, είναι σαχλαμάρες.
«Είναι φυσιολογικά να υπάρχουν αντιδράσεις από ηλίθιους. Αλλά πού θα πάει θα το πάρουν απόφαση. Είναι θέμα χρόνου. Εμείς δεν μασάμε», τόνισε.