Latest News

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Κλειστό το κολυμβητήριο Βοτσαλάκια στην Καστέλλα - Προχωρά η αποκατάσταση των ζημιών (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκίνησαν από τα συνεργεία οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που είναι πολύ μεγαλύτερες, όπως αποδείχθηκε από την αυτοψία στο κολυμβητήριο στα "Βοτσαλάκια"...


στην Καστέλλα.  

Το μέγεθος των ζημιών από την πρόσφατη νεροποντή, αλλά προχωρά  με γοργούς ρυθμούς η πορεία των εργασιών αποκατάστασης, όπως  ενημερώνει με συνεχείς αναρτήσεις η σελίδα Δημοτικό Κολυμβητήριο Καστέλλας στο facebook, όπου σημειώνει τα εξής:

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα έγκειται στις υποβρύχιες αντλίες εκκένωσης των υδάτων οι οποίες τελμάτωσαν κατά την διαδικασία άντλησης του τεράστιου όγκου συσσωρευμένου ύδατος. Οι αντλίες αφαιρέθηκαν από ειδικό συνεργείο προς επισκευή ...Το κολυμβητήριο ΔΕΝ μπορεί να λειτουργήσει .. Προσπαθούμε για την επαναλειτουργία του αποκαθιστώντας τις ζημιές .. Αναμένουμε νεότερες πληροφορίες από τα αρμόδια συνεργεία σχετικά με την πλήρη του αποκατάσταση από Δευτέρα. Ήδη οι αντλίες των κολυμβητικών δεξαμενών έχουν αφαιρεθεί προς επισκευή ... τελμάτωσαν κατά την διαδικασία άντλησης του τεράστιου όγκου των συσσωρευμάτων υδάτων ..


Φωτογραφία: οι τέντες σκίασης στις κερκίδες σκίστηκαν .. είμαστε σε διαδικασία αλλαγής τους ...



Oι τέντες σκίασης στις κερκίδες σκίστηκαν και είναι σε διαδικασία αλλαγής τους ...



Φωτογραφία: Ο διαχωριστικός σιδερένιος φράχτης σχεδόν αποκολλήθηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα .. κατασκευάζεται καινούργιος !!




Ο διαχωριστικός σιδερένιος φράχτης σχεδόν αποκολλήθηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ..κατασκευάζεται καινούργιος !