Latest News

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου (ΕΙΚΟΝΑ)


Ετσι είναι ο σκληρός συνεργός του Μαζιώτη σήμερα – Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. [εικόνα]Νέα φωτογραφία του 31χρονου σκληρού συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, Αντώνη Σταμπούλου έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Ανιτρομοκρατική, ο οποίος αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια των αστυνομικών να...
τον φωτογραφίσουν.
Αλλωστε, ακόμη και η ταυτότητά του προδόθηκε από τα κλειδιά της μοτοσικλέτας με την οποία είχε πάει στο επίμαχο γκαράζ στο Βύρωνα, όπου και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μοτοσικλέτα και από τα στοιχεία της πινακίδας κυκλοφορίας ανέδειξε τον κάτοχο.
Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας «γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών». Οπως φαίνεται και στην εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα, η φωτογραφία φαίνεται να είναι πρόσφατη, αλλά φαίνεται να αποτελεί προϊόν επεξεργασίας, καθώς ο 31χρονος προβάλλει σθεναρή αντίσταση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.