Latest News

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ο Πάνος Καμμένος "έφαγε" τη Ραχήλ Μακρή

Εξώδικο από την Ραχήλ στον Καμμένο - Ή θα δώσει εξηγήσεις, ή θα αποχωρήσει απαντά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΤην αποπομπή της Ραχήλ Μακρή από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποφάσισε «ομόφωνα» η ΚΟ του κόμματος που συνεδρίασε το μεσημέρι...
της Τρίτης.

Αφορμή για την απόφαση αυτή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτέλεσε η ανοιχτή επιστολή της βουλευτού Κοζάνης προς τον Πάνο Καμμένο με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούσε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και τους συναδέλφους της στην ΚΟ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

Η ΚΟ του κόμματος του Πάνου Καμμένου χαρακτηρίζει το περιεχόμενο του κειμένου «μη αποδεκτό και με άκρως προσβλητικό περιεχόμενο».

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η κυρία Μακρή να διαγραφεί και από το κόμμα παραπέμποντας σε απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας.

Η ανακοίνωση για την απομομπή της κυρίας Μακρή έχει ως εξής:

Ομόφωνα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποφάσισε να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τη βουλευτή Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, μετά την αδικαιολόγητη άρνησή της να παραστεί για εξηγήσεις στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κ.Ο., αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο. Ως εκ τούτου, τα υπόλοιπα είναι θέμα της Επιτροπής Δεοντολογίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως προβλέπει το καταστατικό του Κινήματος.