Latest News

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τι θα γίνει με το "Κανάλι 1"...


Μπορεί ο νέος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης να μην άνοιξε τα χαρτιά του για το "Κανάλι 1" στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...
του Πειραιά. 

Ωστόσο έδωσε ένα πρώτο στίγμα των προθέσεων για το μέλλον της ΔΗΡΑΠ, απατώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων από σχεδόν όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας. 

"Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με το "Κανάλι 1"" τόνισε  ο Γιάννης Μώραλης και υπογράμμισε : "Ο Δήμος Πειραιά δεν μπορεί να δίνει κάθε χρόνο 1.800.000 ευρώ στη ΔΗΡΑΠ...".  
Κατά τα λοιπά, ο δήμαρχος είπε ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα γίνει με το "Κανάλι 1", όπου δεν έχει οριστεί ακόμα η νέα διοίκηση.  Μόλις το απόγευμα της Παρασκευής ενημερώθηκε για πρώτη φορά από την απερχόμενη διοίκηση της ΔΗΡΑΠ για την κατάσταση που επικρατεί στο "Κανάλι 1". 
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ήταν η μόνη δημοτική επιχείρηση που δεν είχε δώσει στοιχεία στη νέα δημοτική αρχή! 
Ο δήμαρχος ζήτησε να παραμείνουν για λίγες ημέρες στη θέση τους έως ότου διοριστεί νέα διοίκηση.   
Επιπλέον, χρειάζεται κάποιος χρόνος για να γίνει επεξεργασία των στοιχείων προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά.

@Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με το Κανάλι 1".  Για να δούμε τι θα γίνει με τη ΔΗΡΑΠ...