Latest News

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ : Aυτοκτόνησε μέσω Skype ενώ δεκάδες τον παρότρυναν να το κάνει!


Aυτοκτόνησε μέσω Skype ενώ δεκάδες τον παρότρυναν να το κάνειΣοκ και ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι ένας 26χρονος , κρεμάστηκε μπροστά σε κοινό που τον παρακολουθούσε μέσω Skype να βάζει τέλος στη...
ζωή του.


Ο ΡώσοςΣεργκέι Κιρίλοφ ο οποίος γνωστοποίησε μέσω του διαδικτύου ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Μάλιστα κάλεσε όσους το επιθυμούν να τον δουν να το κάνει on line μέσω Skype.

Το αρρωστημένο είναι ότι πολλοί ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν αλλά αντιθέτως τον παρότρυναν. Μόνο ένας του είπε να μην το κάνει.

Κάποιοι από τους θεατές της φρικιαστικής πράξης του έλεγαν χαρακτηριστικά πως αν είναι άνδρας θα πρέπει να αυτοκτονήσει χωρίς να χρονοτριβεί! «Ελα, είσαι έτοιμος ή όχι ακόμη; Κάν' το!» του είπε ένας ενώ ένας άλλος του φώναξε «Αν ένας άνδρας λέει ότι θα κάνει κάτι, πρέπει να το κάνει».

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει όλους εκείνους που παρακολούθησαν την αυτοκτονία του Κιρίλοφ ενώ όσοι τον ενθάρρυναν μπορεί να διωχθούν για ανθρωποκτονία από αμέλεια