Latest News

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Οι δρομείς του PEACE RUN στον Πειραιά...(ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αν δεν το γνωρίζατε ήδη, τότε μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω ότι τους δρομείς της παγκόσμιας εθελοντικής λαμπαδηδρομίας που διεξάγεται από οραματιστές της Παγκόσμιας Ειρήνης (Peace Run) υποδέχτηκε ο...
Δήμος Πειραιά.
Οι λαμπαδηδρόμοι, ομάδα αθλητών από όλο τον κόσμο, έφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και έτρεξαν με την δάδα της Ειρήνης μέχρι το Δημοτικό Θέατρο. Εκεί τους υποδέχτηκε αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Ελληνιάδη.
Η αποστολή των αθλητών επισκέφτηκε στη συνέχεια το Δημαρχείο Πειραιά. Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε μια μικρή τελετή τους καλωσόρισε ο Στ.Ελληνιάδης και του δώρισε αναμνηστικά από τον Δήμο Πειραιά.
Αυτό το ξέρατε;
Η Πορεία για την Παγκόσμια Ειρήνη είναι μια παγκόσμια λαμπαδηδρομία από εθελοντές που επιχειρούν να προωθήσουν τη διεθνή φιλία και την αλληλοκατανόηση μεταξύ των λαών. Θεσμοθετήθηκε το 1987 και στη διάρκεια αυτών των χρόνων έχει περάσει από περισσότερα από 100 κράτη σε όλο τον κόσμο.
Φέτος, το πανευρωπαϊκό τμήμα της Παγκόσμιας Πορείας Ειρήνης ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο, έχοντας διασχίσει 24.000 χιλιόμετρα μέσα σε 49 Ευρωπαϊκές χώρες.
@ Αν διάβασες έως το τέλος, τότε να υποθέσουμε ότι δεν γνώριζες τους δρομείς του PEACE RUN, αλλά δεν πειράζει!
Εκτός αν απλώς χάζευες τις φωτογραφίες του Σταύρου Ελληνιάδη να κρατάει τη δάδα, ούτε αυτό πειράζει!