Latest News

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα συνεργασίας από Μώραλη-Μαρινάκη

Ενότητα και συνεργασία για το καλό του Πειραιά. Αυτό είναι με δύο λόγια το στίγμα του νέου δημάρχου Γιάννη Μώραλη στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...


της πόλης.


Μιλώντας στην αρχή της συνεδρίασης, ο νέος δήμαρχος Πειραιά ανέφερε:
«Έδωσα ήδη το στίγμα μου στην ορκωμοσία για το πώς σκέφτομαι τη συνύπαρξή μας και τη συνεργασία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να θεωρούμαστε συνεργάτες και αυτή η αντίληψη θεωρώ ότι υπάρχει και σε όλους τους συνδυασμούς. Έχουμε ένα δύσκολο έργο μπροστά μας και νομίζω ότι είναι η εποχή των συνεργειών και των συναινέσεων ώστε όλοι μαζί – σε αυτά που μπορούμε να συμφωνήσουμε - να βρούμε κοινούς στόχους, να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την πόλη, να λύσουμε προβλήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα λύσουμε, ειδικά αν συνεργαστούμε και μεταξύ μας αλλά και με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή θητεία και να δικαιώσουμε την επιλογή των πολιτών...»

Ευάγγελος Μ. Μαρινάκης


Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προεδρεύων Ευάγγελος Μ.  Μαρινάκης, ο οποίος ανέφερε:
«Σας καλωσορίζω και σας εύχομαι καλή θητεία. Ο Πειραϊκός λαός μας εμπιστεύτηκε τις τύχες του και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την πόλη μας. Ειλικρινά στα μάτια όλων μας δεν υπάρχουν αντιπάθειες. Υπάρχουν εδώ μέσα συνεργάτες για το καλό του Πειραιά. Για να μπορέσουμε να κάνουμε όπως έχουμε πει, ό, τι είναι το καλύτερο για την πόλη μας. Το εννοώ, δεν το λέω μόνο για τις εντυπώσεις ή για να δείξω ότι ξεκινάμε χωρίς εντάσεις. Μπορεί να υπήρξαν εντάσεις κατά τη διάρκεια των εκλογών αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι όλοι μας θέλουμε το καλό του Πειραιά. Πρέπει άμεσα να λειτουργήσουμε ως σώμα και σύμφωνα με το γράμμα του νόμου σας προσκαλώ με την ιδιότητα του πλειοψηφούντος δημοτικού συμβούλου να εκλέξουμε τον πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Παράλληλα θα εκλέξουμε και τους εκπροσώπους για τη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής».