Latest News

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τι (δεν) γίνεται με την αξιολόγηση στο Δήμο Πειραιά

Αν κάποιος παρακολουθήσει όσα γράφονται για την αποστολή στοιχείων των υπαλλήλων του Δήμου Πειραιά, τότε μάλλον δύσκολα θα μπορέσει να βγάλει...
κάποια άκρη.


Άλλοι γράφουν πως ο Δήμος Πειραιά έχει αποστείλει στοιχεία. Κάποιοι λένε πως δεν έστειλε στοιχεία των υπάλληλων του Δήμου Πειραιά.

Η αλήθεια φαίνεται πως είναι κάπου στη μέση. 
Πριν λίγο καιρό, όταν ήρθαν ελεγκτές για να πάρουν στοιχεία από το δήμο, έφαγαν πόρτα από τους εργαζόμενους κι έφυγαν με άδεια χέρια. 
Ωστόσο άρχισαν τηλεφωνικώς οι πιέσεις και οι απειλές στους υπαλλήλους του Δήμου Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στάλθηκαν στοιχεία για την εξέταση μετατροπής συμβάσεων από το 1992 μονίμων και αορίστου χρόνου και ειδικά όσους ανήκουν στη λεγόμενη κατηγορία με το διάταγμα Παυλόπουλου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Εκείνο που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον πάντως είναι τη στάση θα τηρήσει η νέα δημοτική αρχή Πειραιά στο "καυτό" θέμα της αξιολόγησης που βρίσκεται τώρα στην επικαιρότητα και εκκρεμεί ν' ολοκληρωθεί η διαδικασία. 
Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης κρατά κλειστά τα χαρτιά του, λέγοντας απλά ότι δεν θέλει να γίνουν απολύσεις, επικαλούμενος τις ελλείψεις σε προσωπικό στο Δήμο Πειραιά. 
Την ίδια στιγμή ο ίδιος διατείνεται πως θα τηρήσει τη νομιμότητα, χωρίς να διευκρινίζει αν εννοεί αυτή του υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ή εκείνη της Περιφερειάρχης Ρένας Δούρου (Γιατί και οι δύο μιλούν για νομιμότητα, αλλά εννοούν τελείως διαφορετικά πράγματα!)

@Για να δούμε τι θα γίνει στο Δήμο Πειραιά...