Latest News

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η άλλη εκδοχή για τα επεισόδια στο Κερατσίνι

Προσαγωγές στη ΓΑΔΑ και καταγγελίες για τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι
Μια διαφορετική εκδοχή για τα επεισόδια στη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, δίνει ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας...
Χρήστος Βρεττάκος 
Μιλώντας ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»  δήλωσε: 
«Μια πολη που την καίνε οι φασίστες για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο και τώρα φόραγαν στολές. Σε μια μεγαλειώδη πορεία που ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου, και αυτό φαίνεται τους ενόχλησε, και της την έπεσαν με δύο τρόπους: 30 ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο και οι μπάτσοι τους κοιτούσαν, και όταν έγινε προσπάθεια να προστατευθεί η πορεία, τελείως απρόκλητα τα ΜΑΤ έπεσαν πάνω στον κόσμο. Ήθελαν να κάψουν την πόλη. Ήθελαν να φοβίσουν την πόλη. Κι αυτό το έκαναν οι φασίστες με στολή, κι ας μου κάνουν μήνυση. Ο φασισμός με στολή χτύπησε στο Κερατσίνι και πρέπει να τους μαζέψουν. Αν δεν τους μαζέψουν, θα τους μαζέψουμε εμείς. Το λέει η πόλη του Παύλου»!

Για την ιστορία, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 73 άτομα προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, εκ των οποίων 64 συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα. Στη διάρκεια των επεισοδίων σημειώθηκαν τραυματισμοί, μεταξύ αυτών και τριών φωτορεπόρτερ, καθώς και ενός μέλους του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος, που νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα στο χέρι.

@ Καλά τη δεύτερη πορεία με τους εκατοντάδες νεαρούς κουκουλοφόρους που ακολουθούσαν στην "ουρά" της διαδήλωσης δεν τους είδε ο δήμαρχος;  Περαστικά και άντε και του χρόνου να ξανακάψουν "την πόλη του Παύλου"!!!