Latest News

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Κ. Αρβανιτόπουλος - Κ. Κατσαφάδος: Χαμένοι και οι δύο από τον Πειραιά

Οι δύο γαλάζιοι βουλευτές της ΝΔ στην Α' Πειραιά Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Κώστας Κατσαφάδος μπορεί να έχουν πολλές διαφορές, αλλά έχουν κι ένα...
κοινό σημείο: 
Και οι δύο έχουν εξαφανιστεί από την εκλογική τους περιφέρεια!

Η τύχη των δύο βουλευτών της ΝΔ αγνοείται μετά τις δημοτικές εκλογές που βρέθηκαν να υποστηρίζουν αντίπαλους υποψηφίους δημάρχους.
Ο μεν Αρβανιτόπουλος στήριξε ανοικτά την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, κάτι που λέγεται πως του στοίχισε ως ένα βαθμό και την καρέκλα του υπουργού Παιδείας. 
Ο δε Κατσαφάδος ήταν στο πλευρό του πεθερού του Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος έχασε το Δήμο Πειραιά. 

Κάτω στο λιμάνι λέγονται πολλά για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση των βουλευτικών εκλογών και ποιος από τους δύο γαλάζιους βουλευτές θα μπορέσει να τερματίσει πρώτος σε σταυρούς ώστε να πάρει την μια έδρα που πιθανόν θα κερδίσει το κόμμα της ΝΔ. 
Η αλήθεια είναι ότι μετά την εκλογική μάχη για το Δήμο Πειραιά έχουν χάσει και οι δύο, καθώς έχουν αποδυναμωθεί τουλάχιστον σε επίπεδο μηχανισμών. 
Ο Αρβανιτόπουλος έχασε το υπουργείο και ο Κατσαφάδος το δημαρχείο. 
Το χειρότερο όμως είναι ότι έχουν εξαφανιστεί από τον Πειραιά, καθώς δεν εμφανίζονται καθόλου ή πηγαίνουν σπάνια ακόμα και σε εκδηλώσεις. Πιθανόν να είναι κλεισμένοι στα πολιτικά τους γραφεία και να βλέπουν τους ψηφοφόρους τους, αλλά ο πολιτικός που δεν έρχεται σε επαφή με τους πολίτες σίγουρα δεν μπορεί να κερδίσει ψήφους.
Πάντως αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη για τη γαλάζια έδρα, αν φυσικά η ΝΔ καταφέρει να περάσει το εκλογικό μέτρο και εκλέξει βουλευτή στο λιμάνι... 

@ Η φωτογραφία είναι αρχείου και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει κανείς να είναι και οι δύο μαζί στην ίδια εικόνα. Τυχαίο; Δε νομίζω!