Latest News

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Το τελευταίο ανέκδοτο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου : "Οι Αγγελόπουλοι προσφέρουν άφθονο γέλιο"!

Γιαννακόπουλος: Οι Αγγελόπουλοι προσφέρουν άφθονο γέλιοΑστεία σαν ανέκδοτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πως είναι η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή το θέμα τιμωρίας του "ισχυρού" άνδρα....
του Παναθηναϊκού.

Αυτή είναι ανακοίνωση-απάντηση Γιαννακόπουλου: 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμφωνήσουμε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και να καλέσουμε με τη σειρά μας τις αρμόδιες αρχές να επέμβουν μήπως κι αποφασίσουν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι, που τόσο πολύ επιμένουν στο προσωπείο των "καλών παιδιών", να ηρεμήσουν.

Ίσως έτσι σταματήσουν να συμπεριφέρονται όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρόσφατη κλήρωση του πρωταθλήματος, να προσβάλλουν όλο τον κόσμο, να μειώνουν τις άλλες ΚΑΕ, να λασπολογούν και να συκοφαντούν όποιον δεν πάει με τα... νερά τους και να δυναμιτίζουν το κλίμα παραμονές των μεταξύ μας αγώνων.

Βεβαίως είναι ευτυχές το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στις δύσκολες στιγμές που περνούν όλοι οι Έλληνες, παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της νομιμότητας και της ηθικής προσφέροντας άφθονο γέλιο και πιστοποιώντας ότι ζουν στο δικό τους θαυμαστό κόσμο». 

@ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ 
(ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΙ 
Ή ΦΘΑΝΟΥΝ;)