Latest News

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Νέος έρωτας στη Βουλή: Γιάννης Κεφαλογιάννης και Άννα Μισέλ Ασημακοπουλου είναι ζευγάρι


H Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ξεχνά το επεισοδιακό της διαζύγιο στο πλευρό του Γιάννη ΚεφαλογιάννηΌταν στα μέσα του Αυγούστου γινόταν γνωστό το διαζύγιο της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, λίγοι θα ήταν εκείνοι που θα περίμεναν να σκάσει μια είδηση που να έχει για πρωταγωνίστρια ειδυλλίου...
η ίδια!


Το δημοσίευμα της Real News θέλει την μόλις προσφάτως χωρισμένη βουλευτή, να είναι ζευγάρι με τον επίσης βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη. Αυτό που φαίνεται πως συνέδεσε το φρέσκο ζευγάρι ήταν το timing και τα κοινά συναισθήματα που βίωναν, μιας και ο βουλευτής έβγαινε και αυτός από έναν χωρισμό.
Τα στέκια τους κοινά (η ταβέρνα “Καραβίτης” στο Παγκράτι), η ιδεολογία, οι ανησυχίες τους... Δεν ήθελε και πολύ για να μετεξελιχθεί η αμοιβαία συμπάθεια σε κάτι παραπάνω.
Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φαίνεται να έχει πίσω τη θύελλα που βίωσε από το διαζύγιό της, που πήρε διαστάσεις έπειτα από τη δημοσιοποίησή του. Η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη, ενώ οι δυο τους αν και πολύ διακριτικοί, πίνουν τον καφέ τους στο καφενείο της Βουλής.
Οι καλά γνωρίζοντες το ζευγάρι κάνουν λόγο για δύο ανθρώπους αισιόδοξους και επικοινωνιακούς, ενώ στέκονται στο χιούμορ του βουλευτή, χαρακτηριστικά που φαίνεται πως βοηθούν πολύ στο να αναπτυχθεί μια σοβαρή σχέση, αφού το ειδύλλιο είναι μόλις λίγων εβδομάδων.
Η θύελλα των χωρισμών
Για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο δύσκολο. Αιτία; Το θυελλώδες διαζύγιό της από τον Βασίλη Παπαϊωάννου. Μάλιστα, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει, ζητούσε την προσωρινή επιμέλεια του 11χρονου γιου της, καθώς και τη μετοίκηση του πρώην συζύγου της από το σπίτι που ανήκει στην οικογένειά της.
Εντύπωση είχε προκαλέσει τα όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στο δικόγραφο, καθώς κατηγορούσε τον γνωστό στα Γιάννενα, πολιτικό μηχανικό, για βιαιοπραγίες, απειλές, εκβιασμούς, αρπαγή χρημάτων, κατηγορίες που φυσικά προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη.
giannΑπό την άλλη, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, της γνωστής πολιτικής οικογένειας και απόφοιτος Νομικής, είχε γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό του, τον καιρό που εκλέχθηκε βουλευτής. Η αρραβωνιαστικιά του προερχόταν από γνωστή οικογένεια του Ρεθύμνου και όλα φαινόταν πως πήγαιναν καλά. Οι ετοιμασίες του γάμου είχαν ξεκινήσει, όταν εντελώς ξαφνικά και για άγνωστους λόγους, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News.
Θα αντέξει άραγε το νέο, γαλάζιο ειδύλλιο; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, αλλά έχει όλες τις προοπτικές...