Latest News

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Φοβερό τροχαίο με αστυνομικό-φρουρό του πρίγκιπα Χάρι (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερή εικόνα! Αστυνομικός-φρουρός του πρίγκιπα Χάρι πέφτει πάνω σε ταξί με ιλιγγιώδη ταχύτητα Ο πρίγκιπας Χάρι έκρυψε το πρόσωπό του με τα χέρια του μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό περιστατικό που έγινε μπροστά στα μάτια του. Είδε έναν από τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν να πέφτει με τη μηχανή του πάνω σε ένα ταξί και να εκτοξεύεται 10 μέτρα μακριά. 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ...

. Ο άτυχος αστυνομικός είναι πεσμένος στο έδαφος μετά τη σύγκρουση από το λευκό ταξί,, ενώ η μηχανή του κυριολεκτικά έχει μπει μέσα στο όχημα, έχει καρφωθεί κυριολεκτικά στη λαμαρίνα και έχει μείνει σε όρθια θέση!


Όλα έγιναν όταν η πομπή που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι για να παρακολουθήσει κάποιους αγώνες διέσχιζε τους δρόμους του Λονδίνου με τη λεγόμενη ταχύτητα ασφαλείας. Με ταχύτητα δηλαδή πάνω από 100 χλμ την ώρα ώστε να γίνεται δύσκολο το έργο όσων πιθανώς επιχειρήσουν επίθεση.


Εκτός από τα αυτοκίνητα ασφαλείας υπήρχαν και αστυνομικοί με μηχανές. Σε μια διασταύρωση ένα ταξί βγήκε στο δρόμο που κινούνταν η πομπή χωρίς ο οδηγός να προλάβει να αντιληφθεί την ταχύτητα με την οποία κινούνταν τα οχήματα...

Ο μοτοσικλετιστής αστυνομικός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η μηχανή του κυριολεκτικά καρφώθηκε στο μπροστινό μέρος του ταξί και ο ίδιος, όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που ακολουθεί “πέταξε” στον αέρα για να καταλήξει 10 μέτρα πιο κάτω στο οδόστρωμα . Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όμως κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή.
 DAILYMAIL