Latest News

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αλέξανδρος Αργουδέλης: Ένας κατασκευαστής με παράδοση και αισθητική στο Δήμο Πειραιά...

ARGOUDELIS ALEXANDROS Epiheirimatias Kataskeuastis APOFOITOS BUSINESS MANAGEMENT AND FINANCEΑν υπάρχει ένας τομέας που θα μπορούσε να προσφέρει ο Αλέξανδρος Αργουδέλης, τότε είναι αυτός που του ανατέθηκε από τον Γιάννη Μώραλη στο...
Δήμο Πειραιά. 

Ο εκλεγμένος στην 18η θέση με 662 σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" ορίστηκε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Αρχιτεκτονικού και λοιπών Τεχνικών έργων και της Δ/νσης Οδοποιίας – Αποχέτευσης.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, από το 1995 (παράλληλα με τις σπουδές του, και με μόνο διάλειμμα την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του) δραστηριοποιείται στο χώρο των Κατασκευών Κτιρίων, με τα δύο του αδέρφια, τον Γιάννη και την Ελεάννα Αργουδέλη, έχοντας δημιουργήσει σύγχρονα κτίρια κατοικιών και ιδιαίτερης αισθητικής στον Πειραιά, συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση από το 1972.

Ο Αλέξανδρος Αργουδέλης είναι γεννημένος στoν Πειραιά το 1977, με καταγωγή από την Μύκονο,  γιος του Θοδωρή Αργουδέλη (τ. αντιδήμαρχος Πειραιά) και της Μαίρης Αργουδέλη. Είναι παντρεμένος με την Ισιδώρα Μυλωνά και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Θοδωρή 4 ετών και τον Γιώργο - Αία 2 ετών.

@ Σίγουρα ξέρεις από κατασκευές και μάλλον θα έχει μπόλικη δουλειά στο Δήμο Πειραιά...