Latest News

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Αμπιντάλ: «Περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό...»

Αμπιντάλ: «Περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό»Αφιέρωμα στον Ερίκ Αμπιντάλ έκανε το τηλεοπτικό δίκτυο «beIn Sports» στέλνοντας έναν δημοσιογράφο του στην Ελλάδα ώστε να μιλήσει με τον Γάλλο αμυντικό, για τις εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό και...
όχι μόνο. 

Ο 35χρονος δήλωσε ότι είναι υπερήφανος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό και ότι έχει ως προσωπικό του στόχο να πετύχει στους «ερυθρόλευκους» βοηθώντας τους επίσης να κάνουν το βήμα παραπάνω στο Champions League. Μίλησε επίσης και για την περίοδο που ήταν στην Μονακό αποκαλύπτοντας ότι είχε «θέματα» με τον τότε προπονητή των «Μονεγάσκων» Ρανιέρι.

«Είμαι περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό. Μπορεί να πλησιάζω στο τέλος της καριέρας μου αλλά θέλω να πετύχω έναν προσωπικό στόχο. Πρώτον να δώσω την εμπειρία μου και δεύτερον να προσπαθήσω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κάνει ένα βήμα περισσότερο στο Champions League», ανέφερε αρχικά ο Αμπιντάλ και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχα θέματα με τον Ρανιέρι. Μετά την αποχώρησή του ήρθε στη Μονακό ο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος είχε μια διαφορετική άποψη για την αμυντική γραμμή της ομάδας. Εγώ έπρεπε να πάρω τις αποφάσεις μου και γι’ αυτό προτίμησα να φύγω από την ομάδα. Ελπίζω να έχω κάνει τη σωστή επιλογή».

Καρεμπέ: «Με την εμπειρία του ο Αμπιντάλ θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα» 

 Ο Καρεμπέ είπε από την πλευρά του: «Ο Αμπιντάλ είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Με την εμπειρία του θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και ειδικά τους νεότερους, σε ηλικία, παίκτες. Στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να τον χρησιμοποιήσουμε σε πολλά επίπεδα, γιατί είναι μια μεγάλη ποδοσφαιριστή προσωπικότητα».

«Είναι πάρα πολύ όμορφο που ο Ερίκ Αμπιντάλ επέλεξε τον Ολυμπιακό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι προσαρμόστηκε γρήγορα στη νέα του ομάδα. Κι αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί θα μας βοηθήσει από την αρχή της χρονιάς, έχοντας μπει στο κλίμα της ομάδας», ανέφερε ο Ισά.

«Έδεσα αμέσως με τον Αμπιντάλ» δήλωσε ο Κασάμι

Στο περιθώριο της προετοιμασίας της Ελβετίας για το ματς με την Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2016, ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε για την συνύπαρξη του με τον Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι έδεσε αμέσως μαζί του.

«Από τους νέους μου συμπαίκτες, έδεσα αμέσως με τον Αμπιντάλ. Μιλάμε και οι δύο γαλλικά, είμαστε νέοι στον Ολυμπιακό, τα πάμε καλά και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ήμασταν συγκάτοικοι. Έχω να μάθω πολλά δίπλα του», ήταν τα λόγια του 22χρονου μέσου.