Latest News

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Θρήνος στον Πειραιά και το ελληνικό ποδόσφαιρο- Πέθανε ο φίλαθλος του Εθνικού Κώστας Κατσούλης

Πέθανε ο φίλαθλος του Εθνικού- Τραυματίστηκε μετά από επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώναΠενθεί ο Πειραιάς και το ποδόσφαιρο τον χαμό ενός φιλάθλου Είναι ο πρώτος νεκρός μετά από επεισόδια, μέσα σε ελληνικό γήπεδο, τα...


τελευταία χρόνια. Ο 46χρονος φίλαθλος της ομάδας του Εθνικού έχασε τη μάχη με τον θάνατο όταν τραυματίστηκε μετά από βίαια επεισόδια ενώ παρακολουθούσε την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ηρόδοτο στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, στην Κρήτη. Ο Κωνσταντίνος Κατσούλης, πέθανε το πρωί της Δευτέρας στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στο οποίο είχε μεταφερθεί πριν λίγο καιρό, ενώ η κατάσταση της υγείας του είχε χειροτερέψει από την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ίδιος αν και δεν είχε κάποιο εμφανή τραυματισμό στο κεφάλι του, αλλά ούτε και ανεύρυσμα, μετά απο θερμό επεισόδιο έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε λιπόθυμος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί θα ζητήσουν να γίνει και νεκροτομή ώστε να έχουν μια πιο καθαρή εικόνα, για να καταλάβουν τι ακριβώς οδήγησε τον άτυχο άνδρα στον θάνατο.